CLERO 8 #1 Публикувано 16 Октомври, 2012 пичове кво е тва казанче голямо колкото кофичка от кисело мляко зад вс.колектор черно е и в него влизат 2-3 маркуча май това е на Сивик 5 на другите нз дали го има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekzekytora 51 #2 Отговорено 17 Октомври, 2012 Отдушник на резервоара. Взима изпаренията от резервоара и ги вкарва в двигателя за да не замърсява въздуха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #3 Отговорено 17 Октомври, 2012 Това черното ти е канистъра и е част от горивната система и е с цел отвеждане на изпаренията от резервоара до всмукателния колектор с цел икономия на гориво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 17 Октомври, 2012 мхм то тва е хубаво сиг. да се почисти ама ще ми кажете ли как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 17 Октомври, 2012 То хубаво да го почистиш ма как ша го отвориш да го чистиш ?Не се занимавай с глупости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 17 Октомври, 2012 Що бе фен, бараш флекса, отваряш, чистиш и лепиш - какъв проблем?!?П.П. Прави ми впечатление, че само ти вършиш някаква работа в технически. Изключвайки Миямото, дали щото другите не разбират или не искат да влизат в конфронтации с ръководството..., нзн, може грешката да е моя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #7 Отговорено 18 Октомври, 2012 (Редактирано) ок неможе да се чисти явно и все пак възможно ли е да е запушеноо там нещо щом като отворя да зареждам съска от резервоара това като е одушник не мисля,че е нормашно нз вие ще кажете Редактирано 18 Октомври, 2012 от CLERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #8 Отговорено 18 Октомври, 2012 Така си съска , не му се втелявай. И моята е така...и не само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #9 Отговорено 18 Октомври, 2012 демек канистара си работи нема кво да му се повреди и да не пипам нищо ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #10 Отговорено 18 Октомври, 2012 Ако не ти съска значи не е наред системата.Не бъркай по нея да не прецакаш я канистър я някой от клапаните и да си дигнеш разхода.През канистъра минават бензиновите изпарения и няма какво да го замърси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #11 Отговорено 18 Октомври, 2012 добре въпроса беше породен от това,че един приятел ми каза,че неговия бил пълен с няква смрад и затова питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове