Martorudy 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2012 (Редактирано) Здравейте, колеги. Днес си сложих спортно гърне на хондата (сивик 6та генерация), но се оказа доста шумничък.Виждал съм други ауспуси, които имат заглушители може ли от някъде да се купи само самия заглушител? Ето снимки: Редактирано 15 Октомври, 2012 от Martorudy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #2 Отговорено 17 Октомври, 2012 Колега трябвало е да си купиш гърне със заглушител ...сега да си намериш само заглушител ми се струва трудно ..според мен или трябва някои да ти направи такъв и да ти преправи гърнето за закрепване на заглушителя...друг вариант не виждам.... Честито за новата придобивка и безаварийна !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martorudy 0 #3 Отговорено 18 Октомври, 2012 Колега трябвало е да си купиш гърне със заглушител ...сега да си намериш само заглушител ми се струва трудно ..според мен или трябва някои да ти направи такъв и да ти преправи гърнето за закрепване на заглушителя...друг вариант не виждам.... Честито за новата придобивка и безаварийна Оправих се вече Един авер ми направи от неръждавейка и вече се търпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 18 Октомври, 2012 Е дай някоя снимка поне да видим как е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #5 Отговорено 19 Октомври, 2012 Дамм покажи да видим какво си сътворил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 19 Октомври, 2012 Аз на моето гърненце имах "тапа"/заглушител, но я загубих Я дай да видим какво сте сътворили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #7 Отговорено 19 Октомври, 2012 и аз смятам да си взема гърне без заглушител, че 30-40 лв отгоре не ми се дават и ако споделиш ще ми е по- лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martorudy 0 #8 Отговорено 19 Октомври, 2012 Ето какво представлява "заглушителя" А ето го монтирано (много левашко съм го хванал понеже нямах подходящи болтове и за сега са само 2) : Ламарината е 2мм дебела, а тръбата 3мм, Тръбата е Фи 35 и е дълга 25 см (Фи-то е такова понеже такава тръба намерихме) Всичко е неръждавейка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #9 Отговорено 19 Октомври, 2012 Колега, доста прилично е станало и евала за труда. Виждам, че тръбата на тапата е доста дълга и ще пречи на газовете да минават преза ватата на гърнето. Според мен трябва да я скъсите малко за по-добър ефект. В случая е все едно имаш тръба без гърне на края. Два болта са ти напълно достатъчни, надявам се, че не дрънчи много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martorudy 0 #10 Отговорено 19 Октомври, 2012 Колега, доста прилично е станало и евала за труда. Виждам, че тръбата на тапата е доста дълга и ще пречи на газовете да минават преза ватата на гърнето. Според мен трябва да я скъсите малко за по-добър ефект. В случая е все едно имаш тръба без гърне на края. Два болта са ти напълно достатъчни, надявам се, че не дрънчи много.И на мен ми се стори дълга, но ще покарам малко така и можеби ще се скъси.Иначе не дрънчи и е тиха в ниските. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #11 Отговорено 19 Октомври, 2012 Щом си доволен от ефекта си я остави така. Колата предполагам се спъна малко като сложи тапата, но пък в ниските е по-плавна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #12 Отговорено 19 Октомври, 2012 Моето мнение е ,че 2 болта са напълно достатъчни ,моето е с 1...и според мен тръбата ти е много дълга човек, моята е поне на половина !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #13 Отговорено 6 Ноември, 2012 Тръбата май е дълга, на моята тапа беше около 20-25 сантиметра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #14 Отговорено 6 Ноември, 2012 @ Marcus По-скоро 15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martorudy 0 #15 Отговорено 11 Ноември, 2012 @ Marcus По-скоро 15 Одрязах я на 15 и сега е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #16 Отговорено 11 Ноември, 2012 Промени ли се звука и усети ли разлика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #17 Отговорено 11 Ноември, 2012 @ Marcus По-скоро 15 Еее ти пък и подробности, само веднъж е вадена за почистване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martorudy 0 #18 Отговорено 14 Ноември, 2012 Промени ли се звука и усети ли разлика?С дългата тръба беше се едно е без гърне(дрънчеше) сега се чува по-плътно, но не толкова силно като без тапа. Общо взето съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове