Jump to content
AeronTM

Малък въпрос

Recommended Posts

Здравейте колеги.Четох из форума и интернет за вдигането от 75 на 90 коня на Д14А3, посредством смяната на гарнитурата на дросела. От една статия в руски форум разгледах как става, но въпросът ми е такъв: Мога ли да си изрежа гарнитура от картон например ? а да не купувам нова от Д14А4 или да изпилявам моята. :) В руският форум пишеше, че може да се изреже от картон, но аз реших да попитам вас :)

Редактирано от βείεβ
  • Надолу 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е целта на картона? По-висока надеждност от гарнитурата, или спестяване на стотинки които ще се дадат пак? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто реших да попитам дали става с картон, както са написали в руският форум. Защото аз мислех да изпиля моята, а попаднах на това с картона. Но няма значение, ще се оправя сам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш,колега!Но при положение,че новата гарнитура за твоята кола струва 7лв,според мен няма смисъл да се занимаваш да изрязваш и т.н. ;)УспехИ аз скоро ще минавам по тази процедура,но при нас с англичанките,работите стоят малко по-различно :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-евтините 15 коня.Тези дни ще я правя и аз тази процедура, а гарнитурката от щатите идва на 3-4 лв. Хубаво че поръчах някоя в повече, че да си оправя моята кола :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...