Jump to content
Guest Founder

Как да си подготвим колата за зимата?

Recommended Posts

Guest dimy

ми в Сф може и да не е падала ма я ела на 1400м(н.в. края на Януари началото на Февруари тепературата в продалжение на седмица и малко е под -20 през ноща

ми добре де попълни си профила за да видим за каде точно говориш.

иначе си прав на различни места,различни температури и всеки си я подготвя според това каде и как ще е кара

Боровец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Язе жулим само с ръкавици, ако е здраво замръзнала каручката. Вадя си от чанатата ръкавичките, нахлузвам ги. Обирам снега от фугите на шоферската врата. Отварям я (някакси). Паля колата и я остaвям само на ръчна. Докато моторът работи, събарям снега от тавана, стъклата, предния капак, огледалата, фаровете, внимателно почиствам и пробвам да отлепя чистачките (МНОГО леко, за да не останат перата или парчета от тях залепнали за леда по стъклото!). Паля цигара. Като хвърля фаса, моторът е затоплил и пускам духалките на макс жега върху предното стъкло, скорост на вентидухела - 2. Включвам и задните defogger-и. П

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти ме хвърли в размисъл веднага ще я проверя аз я разреждам 1:1 ушким за -30 сега ще сложа вав фризера да видима за тея течни вериги никои не каза дали вършат някаква работа изобщо.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес гледах в метро някакви течни вериги и се чудя да си взимам ли дали вършат работа тези нещаа иначе си взех спреи за гумените оплътнения със силикон на velind и ароматизирана течност за чистачки монопол за -60С

Внимавайте с покупките от Метро, аз лично си купх зимна течност за чистачките, на която пише -21 градуса, сложих я във фризера и тя замръзна, така че сега ще я ползвам като лятна течност!
А аз си взех 4л за 15лв от лукойл и стана на сопол ще я сменям с друга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

вчера направих експеримента сложих половин литър от разредената ушким до -30 течност във фризера и познаите замръзна :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

спирайте по от далече на светофарите,за да няма неприятни моменти :(:):P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...