Hukumo 39 #1 Публикувано 15 Октомври, 2012 Привет колеги, прегледах доста инфо за дневните светлини от тип Angel Eyes, но не и за HR-V?не бях виждал и по улиците HR-V с монтирани такива светлини и си мислех че не става, но тези дни видях един красавец направен така, и реших и аз да си сложа. някой има ли инфо, дали е възможно (предполагам че е, щом съм го видял), и как мога да си монтирам Angel Eyes, и дали въобще ще мога да се справя сам, или да я оставя в ръцете на някой професионалист? също така ако може да ми препоръчате някакви модели и от къде да си ги купя? Поздрави.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #2 Отговорено 15 Октомври, 2012 Аз погледнах из един сайт, който е много зареден отностно нашата марка, но не намерих такива. После из гугъл излязоха някакви нещица, но може да са custom изпълнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 15 Октомври, 2012 И аз се бях разтърсил, но нищо не намерих. Мисля че за Хървито просто няма ангелски очи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_sf 55 #4 Отговорено 15 Октомври, 2012 (Редактирано) Видях в нета наистина впечатляващи фарове на HR-V ! Мисля си, че това може да се постигне чрез лупи с CCFL Angel Eyes или само универсални светещи CCFL рингове, а предполагам може да се сложи и диодна лента около ръба на рефлектора. Редактирано 15 Октомври, 2012 от milen_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 16 Октомври, 2012 Бях пускал тема за ангелските очи преди време и точно едно от тези клипчета бях постнал : ) Като цяло не ми се нрави да си разлепям фара за едната гъзарийка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 17 Октомври, 2012 Почнал съм да си правя за мойто Харви,само че са по-раздвижени,не ползвам рингове,а си правя платка с светодиоди 5050.Като стане готово ще пусна снимки и ще кажа колко ще струва ,че и аз не знам още....Платката е залепена зза плексигласа ,а не вътре по диаметъра на рефлектора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #7 Отговорено 17 Октомври, 2012 Но пак ще се разлепя фара нали ? Чакам снимките с интерес : ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 17 Октомври, 2012 Фара се разлепя лесно.Трудно се залепя.Проблема е че вътре профила е 3-измерен.Разгледай хубаво черната пластмаса между 2-та рефлектора.Има разстояние между нея и плексигласа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове