Jump to content
kvd74

Стара ми била хондата

Recommended Posts

мисля да си карам д-серията още много време,защо ми е нова тази е супер.едно момче си купи форд фиеста 1.6 уж икономична и му гори 16 литра бензин,и това ми било нова кола...САМО ХОНДА

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се включа в темата, карам доста рядка вече на изчезване Хонда а именно Акорд 3-та ген. 1988г. (старичка а), на всеки който ме е попитал защо я карам все още и защо не я сменя с по нова съм се смял и с две три думи го уборвам, специално тази която карам е по-специално изпълнение и съм я въстановил в последните години на 100% (от към купе най вече че беше позагнила не малко) двигателя е перфектен вече на 318к км и бори доста от "новите" коли без значение от марката.

А пък където мина няма начин някой да не я зегледа - ето това ми доставя още веднъж удоволствие за марката и автомобила. Как да я сменя с нова - да давам по 500лв за смяна на масла и филтри в оторизиран сервиз, или под 200/300лв да не ме поздравяват за ходова част!!!/>/>/>/>/>/> да не съм луд! Докато имам възможност ще си я карам и след това пак бих взел нещо до 95-98г ест. Хонда ;)/>/>/>/>/>/>

ето и снимки на сърцето на бабата (не мога да не се похваля)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ето я и от вън

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нека е стара и да ми се троши веднъж на две три години и ремонта да ми струва 100-тина левчета

относно частите се намират стига човек да има правилните контакти на правилните хора ;)/>

• Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове няма стара няма нова хондата си е хонда :D/> :D/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да спомена и аз един случай по въпроса със старите и нови коли..

Прибирам се към комплекса в който живея аз един ден, преди 2-3 седмици и един човек ме пита дали мога да му дам ток да запали, че нещо пак се е прее*ала колата му. Веднага се съгласих, мислейки, че колата е някоя наборка на моята или нещо подобно. Отваря нашия човек гаража и вътре какво ?! Ауди А6 S-line 2007.. През периода, когато се опитвахме да я запалим човека ми обесняваше, че му е писнало вече да се занимава с тая кола, и че само се разваляла и не палела, и сподели, че ремонтите са доста пари, а била на 5 години едва :( :( Каза, че след като изтекла гаранцията от 5 години почнала да дава много дефекти...кофти работа. И все пак моята малка, слаба и стара кола успя да запали голямата, 2,8 TDI мощна и нова кола без проблем ;)

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хехе стара каза няма стара хонда старата хонда е по по по по по от новите както каза колегата по горе след 2000 ги правят МЕНИДЖЪРИ хахаха така че старото е по добре от новото новото има супер голямата електроника а старото си има душичка ................... :) и аз съм с прелюд 1990 но тенекиите му са тенекии и всичкото му е наред поздравии :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно ще ви кажа. След като си продадох сивика на части преди 2 години, се набутах за кола втора употреба на лизинг Шкода Октавия 1.9 ТДИ края на 2006 год. Ебаси и колата верно, голяма стегната семейна колица ама така умаря на пътя не е истина. Сега ще и предстой да се сменя съединител искат ми 1100 лв (в не оторизиран сервиз) за комплекта и около 200 лв за труд! Луда работа! А в ЕТ Скода ми обявиха една сума от 2400 лв. за части! Та да си дойдем на думата. Изпадна Прелюдеца дето го взех преди 3 седмици от голям пич от форума Оги (жив и здрав да си братле) и колата е произведена 1994 год. е няма такъв кеф!Возия, конфорт, мощност страхотно просто! Преродих се! За има няма 3 седмици вече и направих над 2000 км. и не искам да слизам! Обичам си старата/нова кола. Не го казвам като сектант, но ХОНДА си е класа!Айде със здраве и не се срамете, че карате хонди. Виш те какво е на запад и най-вече в американско ;)/>/>/> Избиват се за старите автомобили!

Редактирано от MonsterOOD
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара, стара, колко да е стара?Има няма 14г., като мине 20 може и да се наканя да я сменя! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят сивик след няколко месеца става на 20 :)/> и въобще не ми пука ще го карам още 20 години и то с кеф. В крайна сметка една кола колкото повече екстри има, толкова повече проблеми. Като се замислиш много екстри не ти трябват ( един часовник да има стига ( лично мое мнение ). Новите коли като се качиш в тях или е пълно дърво от към интериор или е някакъв самолет да се чудиш кое копче за какво е ( не че 50% от тях се използват ама да има ). 5тата генерация(сивик) най ми допада от към интериор и визия пък и мотора, въпреки че е д13ка градско е много пъргава!. Даже обмислям (ако нещо стане (не дай си боже) с петичката или да вземам същата или да минавам на малко по старо ( прелюд 3та или црх 2ра ). Карайте си количките колеги и се кефете когато чуете по новините, че на някое ферари са му паднали праговете ( нищо лично към колегите с ферарита ) Офф От по новите коли ( или не чак толкова) ми допада s2000, но не е за моят джоб :) Поздрави :)/>

Редактирано от j0rsh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко да е дърта, карах една "по-нова" италиянка а беше толкова изгнила и ръждива (вярно,че има значение къде е карана,но..)Сега съм си супер с 16 годишната хондичка,кое и е дъртото даже е непълнолетна :D/> :D/> :D/> :D/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купих си през 2008 сивик хеч 92набор :) на 2-3 април 2013 си купих сивик седан 94набор :) мисля че ако има все още запазени сивици от тези години бих си взел отново! частите-части цените-цени :) да не говорим че в моя случей вечният студент със средна работна заплата в чужд град колата идва просто малко повече от изгодна :) 5години от хеча безпроблемни дано седана да изкара и той толкова :) но новото си е ново каквото и да си кривя душата .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...