Milchik 21 #41 Отговорено 6 Януари, 2013 мисля да си карам д-серията още много време,защо ми е нова тази е супер.едно момче си купи форд фиеста 1.6 уж икономична и му гори 16 литра бензин,и това ми било нова кола...САМО ХОНДА 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Don_Enco 29 #42 Отговорено 7 Януари, 2013 И аз да се включа в темата, карам доста рядка вече на изчезване Хонда а именно Акорд 3-та ген. 1988г. (старичка а), на всеки който ме е попитал защо я карам все още и защо не я сменя с по нова съм се смял и с две три думи го уборвам, специално тази която карам е по-специално изпълнение и съм я въстановил в последните години на 100% (от към купе най вече че беше позагнила не малко) двигателя е перфектен вече на 318к км и бори доста от "новите" коли без значение от марката. А пък където мина няма начин някой да не я зегледа - ето това ми доставя още веднъж удоволствие за марката и автомобила. Как да я сменя с нова - да давам по 500лв за смяна на масла и филтри в оторизиран сервиз, или под 200/300лв да не ме поздравяват за ходова част!!!/>/>/>/>/>/> да не съм луд! Докато имам възможност ще си я карам и след това пак бих взел нещо до 95-98г ест. Хонда ;)/>/>/>/>/>/> ето и снимки на сърцето на бабата (не мога да не се похваля) ето я и от вън Нека е стара и да ми се троши веднъж на две три години и ремонта да ми струва 100-тина левчета относно частите се намират стига човек да има правилните контакти на правилните хора ;)/> 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombyy4 0 #43 Отговорено 7 Януари, 2013 пичове няма стара няма нова хондата си е хонда :D/> :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #44 Отговорено 10 Януари, 2013 Да спомена и аз един случай по въпроса със старите и нови коли.. Прибирам се към комплекса в който живея аз един ден, преди 2-3 седмици и един човек ме пита дали мога да му дам ток да запали, че нещо пак се е прее*ала колата му. Веднага се съгласих, мислейки, че колата е някоя наборка на моята или нещо подобно. Отваря нашия човек гаража и вътре какво ?! Ауди А6 S-line 2007.. През периода, когато се опитвахме да я запалим човека ми обесняваше, че му е писнало вече да се занимава с тая кола, и че само се разваляла и не палела, и сподели, че ремонтите са доста пари, а била на 5 години едва :( Каза, че след като изтекла гаранцията от 5 години почнала да дава много дефекти...кофти работа. И все пак моята малка, слаба и стара кола успя да запали голямата, 2,8 TDI мощна и нова кола без проблем 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #45 Отговорено 12 Април, 2013 хехе стара каза няма стара хонда старата хонда е по по по по по от новите както каза колегата по горе след 2000 ги правят МЕНИДЖЪРИ хахаха така че старото е по добре от новото новото има супер голямата електроника а старото си има душичка ................... и аз съм с прелюд 1990 но тенекиите му са тенекии и всичкото му е наред поздравии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #46 Отговорено 12 Април, 2013 (Редактирано) Само едно ще ви кажа. След като си продадох сивика на части преди 2 години, се набутах за кола втора употреба на лизинг Шкода Октавия 1.9 ТДИ края на 2006 год. Ебаси и колата верно, голяма стегната семейна колица ама така умаря на пътя не е истина. Сега ще и предстой да се сменя съединител искат ми 1100 лв (в не оторизиран сервиз) за комплекта и около 200 лв за труд! Луда работа! А в ЕТ Скода ми обявиха една сума от 2400 лв. за части! Та да си дойдем на думата. Изпадна Прелюдеца дето го взех преди 3 седмици от голям пич от форума Оги (жив и здрав да си братле) и колата е произведена 1994 год. е няма такъв кеф!Возия, конфорт, мощност страхотно просто! Преродих се! За има няма 3 седмици вече и направих над 2000 км. и не искам да слизам! Обичам си старата/нова кола. Не го казвам като сектант, но ХОНДА си е класа!Айде със здраве и не се срамете, че карате хонди. Виш те какво е на запад и най-вече в американско ;)/>/>/> Избиват се за старите автомобили! Редактирано 12 Април, 2013 от MonsterOOD 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #47 Отговорено 12 Април, 2013 Стара, стара, колко да е стара?Има няма 14г., като мине 20 може и да се наканя да я сменя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #48 Отговорено 15 Април, 2013 (Редактирано) Моят сивик след няколко месеца става на 20 :)/> и въобще не ми пука ще го карам още 20 години и то с кеф. В крайна сметка една кола колкото повече екстри има, толкова повече проблеми. Като се замислиш много екстри не ти трябват ( един часовник да има стига ( лично мое мнение ). Новите коли като се качиш в тях или е пълно дърво от към интериор или е някакъв самолет да се чудиш кое копче за какво е ( не че 50% от тях се използват ама да има ). 5тата генерация(сивик) най ми допада от към интериор и визия пък и мотора, въпреки че е д13ка градско е много пъргава!. Даже обмислям (ако нещо стане (не дай си боже) с петичката или да вземам същата или да минавам на малко по старо ( прелюд 3та или црх 2ра ). Карайте си количките колеги и се кефете когато чуете по новините, че на някое ферари са му паднали праговете ( нищо лично към колегите с ферарита ) Офф От по новите коли ( или не чак толкова) ми допада s2000, но не е за моят джоб Поздрави :)/> Редактирано 15 Април, 2013 от j0rsh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #49 Отговорено 16 Април, 2013 Колко да е дърта, карах една "по-нова" италиянка а беше толкова изгнила и ръждива (вярно,че има значение къде е карана,но..)Сега съм си супер с 16 годишната хондичка,кое и е дъртото даже е непълнолетна :D/> :D/> :D/> :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #50 Отговорено 16 Април, 2013 купих си през 2008 сивик хеч 92набор на 2-3 април 2013 си купих сивик седан 94набор мисля че ако има все още запазени сивици от тези години бих си взел отново! частите-части цените-цени да не говорим че в моя случей вечният студент със средна работна заплата в чужд град колата идва просто малко повече от изгодна 5години от хеча безпроблемни дано седана да изкара и той толкова но новото си е ново каквото и да си кривя душата .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове