Jump to content
JDM as Fuck

Решетка със дневни светлини

Recommended Posts

Ами зависи от полицая, иди докажи, че не си слагал ДРЛ-а отделно... Ако си имат там нужните сертификати, може и да няма проблем..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Civic 6 Gen, според мен няма да имаш проблем, защото самата решетка имитира заводско изпълнение, разбира се колегата е казал, че не е един полицай на шосето и все може да се намери някой, който да ти прави проблеми, но според мен не трябва да се притесняваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат от темата "Законни ли са дневните светлини??, раздел "Общи дискусии":

...В Правило № 48 е записано как трябва да бъдат монтирани дневните светлини. Външният край на светлините не трябва да бъде на повече от 400 мм. от най-крайния външен ръб на превозното средство. Разстоянието между вътрешните краища на двете дневни светлини не трябва да бъде под 600 мм. или 400 мм., когато общата ширина на превозното средство е под 1 300 мм. Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм.http://www.rta.government.bg/n_uredba/pravila_oon/pravilaoon.html87*

Ако полицаите са си научили урока, т.е. Наредбата, ще имаш проблеми :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да се заядат, но пък е готино Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама ми се струва, че с тази решетка, като грейнат тия светодиоди и муцуната на Сивика ще заприлича като муцуна на сом (а DRL-лите като мустаците на сома)... но всеки си има вкус какво да прави по колата си. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз това случайно го видях и ми стана интересно защото принципно аз си имам дрл-светлини ама са много дълги и няма къде да ги набутам , а тъка като гледам по града Бакшишите си греят с такива и май нямат проблеми .... :D Ама и не пише какви пари е доставката ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...