z1atko 7 #1 Публикувано 8 Октомври, 2012 Колеги както знаете този комп. адски трудно се намира и да не кажа че нямаНякой имал ли е проблем подобен на моя и възможно ли е да се поправи.Не съм бос в областта на електрониката но някой жокер би свършил работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #2 Отговорено 8 Октомври, 2012 Не разбрах какъв е проблема?Не е вярно, че се намира трудно. Които търси намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #3 Отговорено 8 Октомври, 2012 Проблемите ти може да са 1000000 - провери какви грешки ти мята първо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #4 Отговорено 9 Октомври, 2012 Проблема е в компа.Не позволява на помпата да прати гориво,или нещо което е сързано с помпата.Чека не изгасва и като тръгна да паля върти и не пали . Обикновенно когато дам на контакт чека изгасва и се чува реле,след това пали и всичко е 6.Проверил съм релетата и са наред.Явно компа не праща импулс. Делкото е нарет .Ако някой продава комп. за този мотор да ми пише на лично защото търса и няма може и да е P30.Искам да знам дали мога да си поправя моя и дали някой го е правил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 9 Октомври, 2012 Потърси във форума как се четат грешки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #6 Отговорено 9 Октомври, 2012 Замоства се буксата с двата пина долу в дясно даваш на контакт ,и нищо. Просто не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #7 Отговорено 9 Октомври, 2012 Видях го, не записва никакви грешки. Колата върти на стартер, има ток на свещите, най-вероятно няма гориво. С моята P28-ца запали веднага. Пробвахме го и на моята кола, не ще. Някой занимавал ли се е с ремонт на ЕКУ-та, кои са им по-често срещаните дефекти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #8 Отговорено 9 Октомври, 2012 аз бих казал нямат често срещани дефекти даже почти нямат дефекти. Проверихте ли главното реленце ? или самата помпа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #9 Отговорено 9 Октомври, 2012 Sako - това че не си срещал не значи , че няма такива Само информативно за последните 2-3 месеца съм отремонтирал 30-тина еку-та .... Повечето не пускаха гориво(сеш се оня големия кондензатор((и още няколко свързани с него)) горе до в-тек суичовете... ) , а други просто си бяха опушили .... Към колегата - колега , Маркус ми е пращал еку с проблем и ми има данните ако искаш го пратете и ще погледна къв му е дерта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #10 Отговорено 10 Октомври, 2012 ОК, ще видим собственика какво ще каже по въпроса. Ако се съгласи, имам ти координатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове