Jump to content
z1atko

Проблем с компютар P28 D16Z6 V-tec eg5

Recommended Posts

Колеги както знаете този комп. адски трудно се намира и да не кажа че няма:)Някой имал ли е проблем подобен на моя и възможно ли е да се поправи.Не съм бос в областта на електрониката но някой жокер би свършил работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбрах какъв е проблема?Не е вярно, че се намира трудно. Които търси намира :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемите ти може да са 1000000 - провери какви грешки ти мята първо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е в компа.Не позволява на помпата да прати гориво,или нещо което е сързано с помпата.Чека не изгасва и като тръгна да паля върти и не пали . Обикновенно когато дам на контакт чека изгасва и се чува реле,след това пали и всичко е 6.Проверил съм релетата и са наред.Явно компа не праща импулс. Делкото е нарет .Ако някой продава комп. за този мотор да ми пише на лично защото търса и няма може и да е P30.Искам да знам дали мога да си поправя моя и дали някой го е правил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потърси във форума как се четат грешки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Замоства се буксата с двата пина долу в дясно даваш на контакт ,и нищо:). Просто не става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях го, не записва никакви грешки. Колата върти на стартер, има ток на свещите, най-вероятно няма гориво. С моята P28-ца запали веднага. Пробвахме го и на моята кола, не ще. Някой занимавал ли се е с ремонт на ЕКУ-та, кои са им по-често срещаните дефекти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бих казал нямат често срещани дефекти даже почти нямат дефекти. Проверихте ли главното реленце ? или самата помпа ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sako - това че не си срещал не значи , че няма такива :) Само информативно за последните 2-3 месеца съм отремонтирал 30-тина еку-та .... Повечето не пускаха гориво(сеш се оня големия кондензатор((и още няколко свързани с него)) горе до в-тек суичовете... ;) ) , а други просто си бяха опушили .... Към колегата - колега , Маркус ми е пращал еку с проблем и ми има данните ако искаш го пратете и ще погледна къв му е дерта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК, ще видим собственика какво ще каже по въпроса. Ако се съгласи, имам ти координатите Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...