pamo 346 #1 Публикувано 8 Октомври, 2012 (Редактирано) От англичанчето на приятел е.. Става ли нещо от него? Удобен ли е за чипване, или е ушит като някой тойотски...? Това над процесора ли е ключа за палатката?- http://imgwiz.com/images/2012/10/08/AJtkR.jpg - снимката е намерена в мрежата, нашия не сме го вадили още Засега намирам само, че с леки промени може и vtec клапан да управлява, но може би е недостатък, че няма място за външен eeprom, и оттам кофти за експерименти......или план "б" - P28/30?Мерси! Редактирано 8 Октомври, 2012 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 8 Октомври, 2012 (Редактирано) Отворете го и се надявайте да НЕ мяза на това което си показал като снимка Ако Е различно - си е чиста проба п28-ца като му се направят доработките де Редактирано 8 Октомври, 2012 от GeFi's Garage 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 9 Октомври, 2012 Оказа се... чистата проба Не очаквах да си припозная компа, с малки липси на 2-3 чарка...така че действаме по познатата схема 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 9 Октомври, 2012 P1K е от 1.6 витек преди фейслифта, а P1J (с какъвто съм аз) е от 1.4 преди фейса (англичанки). С преработки си става П28/П30 както е казал Гефи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 9 Октомври, 2012 Тази е D16Y3 преди фейслифт без VTEC(ic14-ката липсва), та явно и при тях ги има.. Вземе ли глава ще мислим за другите чарколя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #6 Отговорено 16 Октомври, 2012 Колега моя компютър беше P1K и съм със двигател D16Y3 на англичанката. Чипван е и към него е закачен и VTEC- контролер. Действай смело трябва да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове