Jump to content
nanko121

паразитна ролка

Recommended Posts

здравейте колеги имам следния проблем някои може ли да ми каже размера на лагера на паразитната ролка колата е хонда сивик 1.6 без втек d16y3 1996 год

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не може да ти го даде тоя размер защото тая кола няма паразитна ролка. Нито на зъбния ремък, нито на пистовите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да не е паразитна но ролка има. Прилича на тази и се загваща с планка с 2 или 3 болта.

Публикувано изображение

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е паразитна,а е обтягаща ролка на климатичния ремък.Ако не се лъжа лагера е 6203.....а защо не я свалите и да си го видите.Лагера е масов и се намира на доста фирми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работата е там че... Преди ден един "МАЙСТОР НА МАЙСТОРИТЕ" си остави ръцете. По някакъв начин обърна ролката на обратно и изглежда ремъка не е бил на място... Ремъка почна да пуши да пищи... И като я обърна тая ролка почна да стърже и да трака. Просто не я караме докато го намерим, а и не сме сигурни дали ще успеем сами да я смъкнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, вижте за майстор!Колко автора има тая тема?Искаш да кажеш, че обръщането на ролката е скапало лагера за едно палене? ;)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да или я натегна много или нешто друго направи но е факт че сега не работи както трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз сменях такъв лагер, че започна да свисти. В сервиза избиха лагера с преса та не знам дали ще се справиш без правилня инструмент. Не знам какъв е размера на лагера защото извадиха стария и ми сложиха друг. Всичко се варза към 20 лв с труда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...