jamo 93 #1 Публикувано 2 Октомври, 2012 (Редактирано) Когато времето е топло и покарам повече от 10-20 км без да спирам, след като загася и се опитам да запаля колата издава звуци все едно бендикса не се прибира, или по-точно врътне малко кКГГгррр, пак врътне, пак кгрррр, но пали.Когато мина повече от 50 км без да спирам, примерно до Пловдив-Бургас или Пловдив-София, след като загася колата 30мин или 1 час въобще не иска да завърти...Главното реле го чувам, че си щрака, та да го презапоявам ли? И дилемата ми е бендикс или четки, а може би рядка съвкупност от няколко неща... Или някъде нагрява връзката между контактния ключ и стартера и от там прави тия шмекерии Само предполагам, моля по-запознатите да ме насочат Колата е 6-та хеч фейслифт с Д15З6 Редактирано 2 Октомври, 2012 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 2 Октомври, 2012 Затяга ти бендикса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 2 Октомври, 2012 (Редактирано) Сваляй, на два болта е. Ще иска отваряне и обслужване. А ако не са ти стабилни 12-те на бобината докато въртиш, ще го хванеш с помощта на още един човек и мерене.. Четките вероятно също са привършили(това при условие, че всичко си има като мериш, а не върти) Общо взето само като се отвори всичко ще стане ясно. Редактирано 2 Октомври, 2012 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #4 Отговорено 3 Октомври, 2012 и аз съм за свалянето и ревизирането му! Аз като свалих моя поради подобни причини 2 от четките ги нямаше никви и се чудех как въобще е палила в това положение!свалянето не е голяма философия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #5 Отговорено 11 Октомври, 2012 Проблема - РЕШЕН Хлабава клема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове