Jump to content
jamo

Проблем със стартера

Recommended Posts

Когато времето е топло и покарам повече от 10-20 км без да спирам, след като загася и се опитам да запаля колата издава звуци все едно бендикса не се прибира, или по-точно врътне малко кКГГгррр, пак врътне, пак кгрррр, но пали.Когато мина повече от 50 км без да спирам, примерно до Пловдив-Бургас или Пловдив-София, след като загася колата 30мин или 1 час въобще не иска да завърти...Главното реле го чувам, че си щрака, та да го презапоявам ли? И дилемата ми е бендикс или четки, а може би рядка съвкупност от няколко неща... Или някъде нагрява връзката между контактния ключ и стартера :blink: и от там прави тия шмекерии :huh: Само предполагам, моля по-запознатите да ме насочат :)Колата е 6-та хеч фейслифт с Д15З6

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затяга ти бендикса .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляй, на два болта е. Ще иска отваряне и обслужване. А ако не са ти стабилни 12-те на бобината докато въртиш, ще го хванеш с помощта на още един човек и мерене.. Четките вероятно също са привършили(това при условие, че всичко си има като мериш, а не върти) Общо взето само като се отвори всичко ще стане ясно.

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм за свалянето и ревизирането му! Аз като свалих моя поради подобни причини 2 от четките ги нямаше никви и се чудех как въобще е палила в това положение!свалянето не е голяма философия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема - РЕШЕН :)Хлабава клема :blink::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...