Exxon 0 #1 Posted October 2, 2012 някой знае ли точните параметри на тези черни хонди от първия филм на бързи и яростни, става въпрос за тези с които обират камионите.аз знам че са хонда сивик 1995 година купе но ме интересува двигател конски сили и т.н. ако някой се отзове ще съм безкрайно благодарен Share this post Link to post Share on other sites
trifon.trifonov 61 #2 Posted October 2, 2012 Колега, според информацията, която бях гледал преди време, хондите са стокови 1.6 витек 125 кончета. Единственото, което им е направено е малко външна оптика и неончета Тук може да се види един ентусиаст в Англия, който си е направил такива http://www.ebay.co.uk/itm/FAST-AND-FURIOUS-HONDA-CIVICS-95-1-5-LSI-INDIVIDUAL-/150913912312?pt=Automobiles_UK&hash=item23232b8df8&_uhb=1#ht_784wt_1273 Share this post Link to post Share on other sites
Exxon 0 #3 Posted October 2, 2012 брато благодаря ти и аз май нещо такова гледах ама исках да видя дали само аз съм гледал тва ама явно са така.а за външен вид да ясно е че за филма за наконтени. все пак мерси Share this post Link to post Share on other sites
TEHKO 49 #4 Posted October 3, 2012 продават се същите предна и задна броня и спойлер като от бързи и яростни в ибей Share this post Link to post Share on other sites
Exxon 0 #5 Posted October 4, 2012 продават се същите предна и задна броня и спойлер като от бързи и яростни в ибей а някакъв линк можеш ли да дадеш ? Share this post Link to post Share on other sites
trifon.trifonov 61 #6 Posted October 4, 2012 то човек ако се разрови малко може да види, че има три такива автомобила, които се продават Всеки един по 1500 паунда... кофти, че са с десен волан Share this post Link to post Share on other sites
Mr.SOHC 111 #7 Posted October 4, 2012 Имат турбо китове на тях, пишеше, че са по 220 коня. Share this post Link to post Share on other sites
Stoian 1 0 #8 Posted October 18, 2012 някой знае ли точните параметри на тези черни хонди от първия филм на бързи и яростни, става въпрос за тези с които обират камионите.аз знам че са хонда сивик 1995 година купе но ме интересува двигател конски сили и т.н. ако някой се отзове ще съм безкрайно благодарен Миналата седмица си купих сущата двигатела е1.5 ДОХЦ, 16в,74кв,100к.с при 7500 об за мин. Взета е от австриа,малко е изгнила но е поправимо. Върви доста прилично за кола на 260 000 . Те са американско производство,само на всички коли правени в щатите номер на щасито започва с число .Според мен запчва да се развърта над 3000 об ,друго не знам ще я покарам ще видя. Има 4 от този модел в България ! Share this post Link to post Share on other sites
schnapps 22 #9 Posted October 18, 2012 Значи познавам и 4мата ,а другите 1263ма които съм видял трябва да са били с чужди регистрации 2 Share this post Link to post Share on other sites
Riko_Chervenia 102 #10 Posted October 29, 2012 Брееееееййййййййй,аз съм бил голям късметли бре! Че аз я карам 5 години вече..........и си ми харесва и още ще си я покарам........ха ха ха ха ха !!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lenovo 25 #11 Posted October 29, 2012 (edited) не е нужно да се бъзикате с момчето,просто не е запознато Edited October 29, 2012 by Lenovo Share this post Link to post Share on other sites
__reddevil__ 8 #12 Posted November 18, 2012 Според доста хора, вече този вид тунинг отдавна му мина модата. Share this post Link to post Share on other sites