Jump to content
Duch

Accord 6 помощ за доизкусуряване :)

Recommended Posts

Здравейте колеги,вече по живо по здраво и аз съм в клуба с Акорд.Днес забелязах някои дреболии които в най-скоро време ще оправя и мисля да спестря малко време в мислене и опити а направо да питам тук.1. Дясната част на километражът не свети. Предполагам диод, само че откъде се свалят циферблатите или как да стигна до него/2. Всеки път когато дам контакт чувам някакво моторче отзад. Първо мислех че е чейнджър но след известно търсене не намерих. Оказа се антената. Не се прибира или изважда. Стои постоянно отвън. Радиата ги хваща перфектно.Та въпроса ми е дали ще мога да си я закача и трудно ли ще бъде.3. Тъй като колата не е съсъ оригиналното BOSE суббуферът отзад не е свързан или просто не свири. Изкарах радиото и видях че има още една букса. която не е вкарана никъде.Това ли е за усилвателят и може ли да се свърже към простосмъртното MP3 :)Засега толкова забелязах, дано няма друго освен няколкото копки за смяна :)Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да дам отговор на въпрос 2 и 3, тъй като съм се бори и с двата проблема:2.Антената се изважда и прибира със зъбна рейка, която се чупи. Имаше тема за ремонт, но едва ли ще изкара много. Мойта беше счупена по в края, и като разглобих антената, махнах счупената част. Блокирах един сегмент механично и всичко си работеше нормално, но все пак антената излизаше по-къса! Най-добре е да си купиш нова или работеща от автоморга.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54608&st=0&p=1057166938&hl=bose&fromsearch=1entry10571669383.По този въпрос има доста теми:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=24067&st=0&p=217685&hl=bose&fromsearch=1entry217685Относно осветлението на километража, нямам опит, но знам, че не е с диоди, а с лампички. И такава тема мисля че има, просто потърси с търсачката!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как става номера с таблото:Махаш 3-те болта на козирката над уредите. После с тънка отверка вадиш от страни където са копчетата за реголажа на фаровете и за автопилота ... вадиш средното копче - под него има болт. След тия 4 болта всичко е на щипки и излиза много лесно. От решетката на парното от ляво до централната конзола където ти е CD-то и управлението на парното (предполагам са ти горе) излиза цялата пластмаса. После имаш още 2 болта които държат самото табло с уредите, като излезне леко таблото отгоре имаш 3 букси да откачиш и вече ти е в ръцете. Отзад са крушки които са на фасунки и се вадят и се сменят много лесно. Разглобяване, смяна и сглобяване отнема не повече от 15 мин. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за точната и подробна информация :)Също искам да попитам какво по таблото трябва да свети защото имам съмнения че има и други неща които не светят.Например копчетата на климатроника, тези които са от ляво не светят, разни други бутони. Дали някой колега ще може да качи снимка на таблото вечер за да видя какво не ми свети :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На климатроника светят ама май само като работи ... не съм се заглеждал, като не работи съм сигурен че само часовника свети.

За останалите бутони - всичко свети. От ляво - cruise control свети оранжево, като го включиш светва зелено. Реголажа на фаровете и до него май отзад копчето за стопа за мъгла беше светят оранжево. Долу в ляво бутона за халогените също свети мисля че в зелено. Бутона за аварийните светлини също свети.

От изброените бях сменил всички крушки по бутоните, половината незнайно как си заминаха на първата седмица Публикувано изображение

Имаш също крушка която свети в пепелника като го отвориш (там е голяма мъка смяната на тая проста крушица) и имаш крушка която ти свети в жабката. Като цяло ... това е всичко ...

Утре ако не забравя ще ти я снимам вечер как и какво свети (и кое трябвети) .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и снимки на това което свети по бутонитеhttp://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/644662_4685571738864_756092546_n.jpghttp://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/598920_4685576338979_1987948932_n.jpghttp://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149675_4685581539109_1068050192_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560739_4685591499358_1153160922_n.jpgНадписа Cruise също трябва да свети оранжево и бутона за аварийните трябва да свети. Зелените лампички светят само когато бутоните са натиснати ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за снимковия материал :) Доста е полезенТъкмо удеве и аз я снимах ама май вече няма смисъл да ги качвам. А обърнал ли си внимание на вратата, копчетата за регулиране н огледалата светят ли или само за стъклата?

Редактирано от Duch

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за стъклата ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...