Joro_86 0 #1 Публикувано 30 Септември, 2012 Здравейте!Имам въпрос относно тапицерията на Сивик 6-та генерация( 98 г., 5 врати, хечбек, англичанка). Явно от жегата започна да се отлепя от тавана и виси... Ако може някой да ме посъветва за добър тапицер в София и ако някой знае приблизителна цена. Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 1 Октомври, 2012 My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #3 Отговорено 1 Октомври, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45675 ето ти още един вариант. за 2 години и половина, таванът не е мръднал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 1 Октомври, 2012 Сам си го направих и ми излезе около 50 лева ,тапицерията + лепилото за нея Не е сложно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_86 0 #5 Отговорено 1 Октомври, 2012 Благодаря ви за отговорите и снимките, в най-скоро време се заемам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове