Jump to content
besniq

Въпрос към "хакерите"относно

Recommended Posts

Здравейте колеги,нека някой по запознат с компютрите да помогне...имам лаптоп с параметри 4GB. RAM и 500GB.HDD какъв плейър ми трябва за да ми тръгне Блу-рей филм без аномалии?Свалих някъкви плейъри от нета но ми тръгва раздвоен на 2 екрана!Ако може линк направо да си изтегля подходящ,с който филма да си върви нормално!

Редактирано от besniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, може да пробваш VLC (http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html). Има доста възможност плеърчето, free е, няма да кракваш нищо и може директно да кажеш коя ти е папката с blue ray файловете. Той сам ще се погрижи. А това с 2та екрана... да не е някой 3D филм. Защото там технологията е друга. Самите телевизори правят от 2та екрана 1 с 3D ефекта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, може да пробваш VLC (http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html). Има доста възможност плеърчето, free е, няма да кракваш нищо и може директно да кажеш коя ти е папката с blue ray файловете. Той сам ще се погрижи. А това с 2та екрана... да не е някой 3D филм. Защото там технологията е друга. Самите телевизори правят от 2та екрана 1 с 3D ефекта.

Проверих,наистина е 3Д филма,както и да е ще ми е полезно плеърчето,мерси !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам Potplayer и чете абсолютно всичко. 2-та екрана е 3D филм, трябва да теглиш обикновен блу рей

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Arcsoft totalmedia theatre . Имам го върви си екстра. И е лесен за употреба, но ако го теглиш от замунда не знам колко пъти вече е регистриран с дадените кей-ове. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-важните параметри са процесор и видео карта, а не рам и хард. Освен това обясни какво разбираш под Blue-Ray, може да е ISO, папка с файлове, remux, rip и т.н. Splash Pro се справя много добре с HD на по-слаби машинки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най ненормалния блу рей плеар е splash pro- http://energy-torrent.com/details.php?id=24615в торента има ключ.не ти променя търсещите машини,нито настройките на компа.супер интелигентен.за да разбереш за кво става въпрос,6ти кажа,че в аренабг.излезе дигитализирана версия на хишника(класиката с арнолд)fилма е като направен тази година,без да е променян диалог или нещо от самия филм.само с този плеар го гледах като хората,с правилно отворени субтитри.филма е точно блуреи рилеиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...