Red Line 33 #1 Публикувано 27 Септември, 2012 Здравейте колеги!Имам въпрос относно смяната на горивен филтър на сивик 5ген. с д15б2 двигател.Как се сменя и обезвъздушава системата след смяната му, и на колко км. се сменя той.Поздрави и благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #2 Отговорено 27 Септември, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 27 Септември, 2012 Развиваш тръбите, махаш стария, слагаш новия, завиваш тръбите и си готов. Нищо не се обезвъздушава. По каталог се сменя на 40 000 км, за България специално се сменя на всяка втора смяна на маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 27 Септември, 2012 (Редактирано) пък аз от 5години не съм аз имам питане изтича ли бензин някъде от тръбичките или от филтъра като се сменя? Редактирано 27 Септември, 2012 от TEHKO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5 Отговорено 27 Септември, 2012 Изтича разбира се ,но в минимално количество! Тръбите и филтъра са пълни с бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1009 #6 Отговорено 27 Септември, 2012 Не е добре да си с цигара докато го сменяш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #7 Отговорено 27 Септември, 2012 След като го смениш врътваш 1-2 пъти само на контакт за да може помпата да го напълни и чак след това палиш Не че иначе няма да стане но малко ще повърти преди да запали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове