Simeon08 4 #1 Публикувано 26 Септември, 2012 Ето я красавицата ми http://imgur.com/WKE5j 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 26 Септември, 2012 Честито! Да се похвалиш с някакви спецификации на колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #3 Отговорено 27 Септември, 2012 Честито,колега.Тези купета са страшни ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #4 Отговорено 27 Септември, 2012 Честито,много здрав и екзотичен автомобил ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #5 Отговорено 27 Септември, 2012 Честито за купето много е готино като навиеш километри сподели информация защото и мен ме интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simeon08 4 #6 Отговорено 1 Октомври, 2012 Честито! Да се похвалиш с някакви спецификации на колата? Колата е 2.0 бензин 147 кс. 2000г американка за сега съм много доволен от нея пък ще видим за напред как ще е нооо не ми се вярва да ме изложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 1 Октомври, 2012 Хайде като дойдеш утрe на Екото ще я огледаме по-обстойно Ако не си успял да намериш все още крушка, погледни това http://www.ebay.co.uk/itm/9006-HB4-Car-Head-Light-Halogen-Bulbs-HONDA-ACCORD-COUPE-1998-2005-Xenon-DIP-/221120140098?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item337bc99342&_uhb=1#ht_4465wt_1039 П.П. Извинявам се на модераторите ако това е някакъв вид спам или реклама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simeon08 4 #8 Отговорено 3 Октомври, 2012 Хайде като дойдеш утрe на Екото ще я огледаме по-обстойно Ако не си успял да намериш все още крушка, погледни това http://www.ebay.co.u...#ht_4465wt_1039 П.П. Извинявам се на модераторите ако това е някакъв вид спам или реклама да видях ги мисля че не са лоши иии освен да ги поръчаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #9 Отговорено 3 Октомври, 2012 уникална кола колега Честито. Много безаварийни километри. Класен автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simeon08 4 #10 Отговорено 5 Октомври, 2012 уникална кола колега Честито. Много безаварийни километри. Класен автомобил. Благодаря найстина колата е уникална всеки път ми е уникален кеф докато я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simeon08 4 #11 Отговорено 18 Октомври, 2012 Честито за купето много е готино като навиеш километри сподели информация защото и мен ме интересува Мерси колега значи вече имам около 4000 км с колата иии за сега съм много доволен иии ми е се по кеф да я карам естествено 147 коня си харчи прилично около 13 л на 100 градско иии около 7 на извънградско до около 120-130 км като се кара което мисля че е добре возията не е лоша доста добре се държи на пътя а също така и вътре като са затворени просорците е много тиха дори и при висока скорост 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове