Jump to content
AeronTM

Копчета на парното

Recommended Posts

Здравейте.Днеска реших да сложа диодна лента на мястото на двете крушчици, които осветяват копчетата за парното. Свалиш всичко, извадих конзолата на парното, махнах крушките и сложиш диодната лента. Свързах буксата и пробвах дали ще светнат и светнаха, след което огасна. Пробвах пак и не искаше да светне, откачих буксата и подадох ток от трансформатор ( 220В на 12В) и си светеше без проблем. Прегледах всички бушони и нямаше изгорели. Проверих и дали хубаво са свързани кабелите ( запоени + към + и - към -) и всичко си е добре. А въпроса ми е някой знаели къде може да е проблема, че да го накарам да светне с тази диодна лента ?:(:(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега май електрото не ти е силата :D ,майтап де,дано изкочи проблема отнякъде по-скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда знам,че не ми е сила :D завършил съм ТОХ ;D но го направих както съм направил и километража (демек кабелите са си добре свързани), мисля че проблема е някаде другаде, но къде един Бог знае.... защото като подам ток от трансформаторчето си светва....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо, провери кое ти липсва + или - и след това в дебелата книга кръстена "Service Manual Civic ..." :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както написах в първия пост всичко си е ОК светна веднаж (тей за около 10-15сек) и огасна когато започнах да сглобявам нещата, неми е дало на късо защото и километража нямаше да свети (пък проверих и бушоните). Беше се разхлабило кабелчето, което е от платката (което падава +) но го запоих. А дебелата книжка я нямам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е разрешен. Махнах кабелите които са за крушките и си пуснах + и - от габаритите и ги свързах директно към лентата, защото явно проблема ми е някъде по платката ама не знам къде. :):) П.С. следващата ми цел е диодна лента в краката на задната седалка :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...