Jump to content
civicgonemad

Продава се Cивик хеч...

Recommended Posts

След много ходене по мъките си продавам колата. Tя е Хонда Сивик 1,5 16v по на чало беше d15b2. Внасяна е от Италия. Както пише в заглавието продавам само каросерията/купето. В това влиза. Всичко без двигател скорости и комп. Инсталацията е на мястото си- ОБД-1 е.

Както бях писал д15б2- то блокира и е свален. ПАЗЯ ОРИГИНАЛНИЯ БЛОК!!!

Като екстри не е много обурудвана. Има амо ел стъкла и ел. повдигане и сваляне на фаровете. Бяха ме питали и за серво на волана- Да, има! Рейката е в добро състояние и не е рециклирана! Има и лети джанти с добри гуми от 6-та генерация.

Като цяло купето е доста добре. Има само 1 петно ръжда избило тази година в големия студ. Задната броня е натисната и стои изкочила малко. Всичко се вижда на снимките. Няма нишо фрапиращо!

В момента в купето има блок от d16y2, но му продадах инжекцията и главата(скоро) . Ще се извади и той, но в момента нямам време да търся майстор или просто да намеря от някъде жираф.

Ето снимките:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Както виждате има и голямо барче и съм присадил седалки от 6-та хеч. Седалките са в доста добро състояние и паснаха супер.

С редовни документи е включително и данъци. (данъка ми е 21лв на година).

Цената която търся е 1200лв. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ МИНАВА НОТАРИУС! ( склонен съм да приспадна цената за нотариалната сделка) Имах запитване за да я купят на лизинг, но не желая. При интерес може да се види почти всеки ден от 9 до 13 часа (после съм на работа)

За контакти 0897 34 20 16.

Благодаря за вниманието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...