Jump to content
runpo

Некадърници сервиз Формулата - Варна

Recommended Posts

Ако искатеда си направите реглаж на предницата, да ви вземат 50 лв. и да катастрофиратеслед 200 метра. отидете във Варна на околовръсното срещу бензиностанцията,сервиз формулата. Там работи един ненормалник, който нищо не разбира от реглаж.След първия час на чакане му оставих телефона си и заминах, обади ми се следтретия час. Качих се на колата и пак нищо едвам я вкарвам в пътя. Отидох навтори сервиз . Човека закачи стенда и ми показа каква голяма разлика има впредницата.Само за 10 минути ми я направи перфекна за сумата от 20 лева. Намада правя реклама на фирмата , само ако някой иска .
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се регистрирахме, караме Ауди и първото мнение във форума на Хонда е да оплюем някакъв сервиз вместо да питаме някаква подробност за модел на Хонда?. Нещо не ми изглежда коректно.

• Нагоре 1
  • Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещу циркова площадка е мястото до бенз. Петрол .....и човека е фен и струва 20 лева :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти като си остави телефона, как по точно човека се свърза с теб? :ph34r:

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещу циркова площадка е мястото до бенз. Петрол .....и човека е фен и струва 20 лева :)

Силно се надявам въпросният човек да не е същият, при който аз ходих на това място преди около 3 години и половина и после съжалявах ужасно много. Не помня колко пари дадох тогава, но във всички случаи повече там няма да стъпя.Малко отклонихме темата, ама нямаше как да не спомена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...