ntpetkov 14 #1 Публикувано 12 Септември, 2012 Здравейте от скоро съм собственик на Honda Accord 2.4i Vtec 2003г. - въпросът ми е следният понеже старият собственик не беше 1, а 2 и колата е стояла при него много малко, няма да изпадам в подробности. Не мога да разбера дали моделът има бордови компютър, в смисъл имам цветен голям дисплей за навигацията, климатроника и радиото с тъч-скрийн, но не е това. Над парното горе високо, където по принцип трябва да се намира имам едноредово екранче, на което ми изписва на коя станция съм в момента и дата + час (ако не се лъжа за второто). Това ли е бордовият, с кои копчета се управлява, защото искам да гледам моментен разход и други по - полезни неща от радиостанциите, които си ги виждам долу на големия екран. Вторият ми въпрос е, по - скоро молба - помогнете от къде да си намеря диск с карта за навигацията имам оригинален, но той за съжаление е за цяло източна Европа без България. Как трябва да направя диска, от къде да сваля карта/програма, каквото е нужно за да се възползвам от тази къде полезна, къде не глезотийка. Също така още не съм разгадал от къде да си пусне подгряване на огледала, миене на фарове и тези други глезотийки... БЕ индианец , ръчкам, ръчкам, ма копчетата са повече от необходимото имам чувството. И всякакви опътвания, съвети и препоръки относно колата и стопанисването й - приемам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 12 Септември, 2012 Виж в тази тема, има линк за ръководство на руски за Акорд 2003:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57108&st=0Прегледай и цялата тема, има много полезна информация за модела!Доколкото до борд компютър, показващ разход и др. подобни - има го само на моделите след фейслифта 2006 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове