rollin 463 #1 Публикувано 29 Август, 2012 (Редактирано) ЗдравейтеОказа се, че лагера и бобината на компресора са ми заминали.От къде мога да си купя нови?Колата е Прелюд 4г и до колкото си спомням компресора е марка SANDEN Редактирано 29 Август, 2012 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 29 Август, 2012 Как се оказа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 30 Август, 2012 ще си поматаме ли или ще си задаваме въпроси?Занесох компресора на майстор да го гледа и ми се обади с информацията, че са заминали лагера и бобината. Колко са лагерите и къде се намира бобината си нямам на идея, просто майстора няма налични за тоя автомобил, а аз бързам да си сглобя колата и за това търся въпросните чаркове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 30 Август, 2012 Лагер се намира,но бобина трудна работа.....тези дето ти правят колата с климатици ли се занимават или са сервиз за други ремонти??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #5 Отговорено 30 Август, 2012 Лагер се намира,но бобина трудна работа.....тези дето ти правят колата с климатици ли се занимават или са сервиз за други ремонти???Днеска след голямо ровене в нета и звъняне по телефоните лагер успявах да намеря където и да позвъня, но за бобината искаха да им занеса старата и по нея да търсели евентуално нова.Никой не се наемаше по модела на компресора да ми намери бобина.Даже на едното място ми предложиха да ми я пренавият.Както и да е, намерих компресор от Х22 и ще видя дали няма да пасне на моята кола, ако не ще го разглобя и ще му извадя бобината и да се надяваме, че ще е същата Тея дето ми правят компресора освен с климатици се занимават и с ремонти на др. бяла техника, но основно с климатици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 30 Август, 2012 Затова въпроса ми беше лаконичен.Ако се занимаваха с автоклиматици нямаше да имаш драми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 31 Август, 2012 След смяна на лагера и бобината всичко за сега е ОКНякой ако има вече подобен проблем мога да помагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове