Plamen_ni 0 #1 Публикувано 26 Август, 2012 ЦРВ-то има ли термометър, който да показва градусите навън. При мен освен електронен часовник друго няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 27 Август, 2012 Някои имат, все пак тва е японска кола , и явно термометъра се води супер екстра не стига че им скъпи колите ами и елементарни благинки нямат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #3 Отговорено 27 Август, 2012 (Редактирано) Имам термометър. Намира се в предната броня, точно зад регистрационния номер. На часовника има едно копче повече, отгоре над екрана. Редактирано 27 Август, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #4 Отговорено 27 Август, 2012 Имам термометър. Намира се в предната броня, точно зад регистрационния номер. На часовника има едно копче повече, отгоре над екрана.При мен са три. Едното настройва часа, второто - минутите, а с третото се нулира часовника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове