georgivanov1 23 #1 Публикувано 25 Август, 2012 Здравейте колеги,заинтересувал съм се от Honda Pilot,но никъде из сайтовете за продажба на коли не го намирам,но засякох вече няколко по пътищата на БГ.Мисълта ми е колко пари върви в България и къде се намира за покупка.А ако някой колега има такъв да сподели що за кола е и какъв му е разхода? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 26 Август, 2012 Доооста рядък модел , лично и аз не съм попадал на такива автомобили в продажба попадал съм на обяви в нета , като е писано че е CR-V и е добавено Пилот , но са били по-старите модели . Или иначе в България не съм виждал повече от 4-5 такива и все са били различни години на производство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #3 Отговорено 26 Август, 2012 хонда пилот не е ли МРВ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #4 Отговорено 26 Август, 2012 Сигурно Бултрако ще могат да ти докарат бройка(нов), ако направиш заявка при тях.Иначе по някакви чуждестранни сайтове, може да си намериш и да си докараш ако искаш на собствен ход, ако искаш чрез фирма, или през дилър от някоя друга държава, като пак транспорта да зависи от теб.За употребени автомобили наистина има малко и сте видяли, че няма в продажба.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #5 Отговорено 26 Август, 2012 да хонда пилот е МРБ то ,значи ако е нова от Бултрако няма смисъл. по-скоро Германия или където и да е другаде.за пример тук(ОАЕ) последния акорд беше 32000 лева на промоция - в Бг проверих и беше двоино! като сметна докарване и акцизи и такси пак ми излиза доста по евтино за да имам за подръжка за следващите години.по темата виж в немското мобиле има няколко акури и хонди..http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Pilot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #6 Отговорено 26 Август, 2012 (Редактирано) Пилот също като Риджлайн се произвеждат и продават само в Американския пазар.Всички които съм виждал в Бг са или дипломатически или вкарани от някой джамбазин,който се занимава с внос от САЩ.Ако все пак искаш такава кола,аз мога да ти съдействам при избора,доставката и регистрацията от Америка.Телефона ми е в аватара. Редактирано 26 Август, 2012 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #7 Отговорено 31 Август, 2012 (Редактирано) Пилот също като Риджлайн се произвеждат и продават само в Американския пазар.И аз това щях да кажа - търси от USA хем ще го намериш на супер цена пък и частите от там са на отлична цена ! Мани ги тея от Блутрако и т.н. Само да не е седяла цяло лято на слънцето ! Редактирано 31 Август, 2012 от iso_eu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове