Jump to content
STR8__

Запитване за кожен салон...

Recommended Posts

Здравейте! Мисля от доста време да си сложа кожен салон на моята Хонда Сивик 6 ген. англ. Въпроса ми е мога ли да намеря от някоя блъсната и кое е по - добре, да си поръчам и да ми зашият - това колко пари ще излезе? Или по - добре е да ида и да си намеря ако е възможно от някоя морга директно седалки и да ги сменя?Като цяло искам кожа или кожа и велур! Може ли някой да отговори може ли от някъде да се намери такова нещо и лесно ли се намира?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потърси си полукожен салон от VTI, че тапициарнето струва маса пари един салон с искутвена кожа е от 600-700 може и повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато гледаш по VTi-ките, хвърляй по едно око и на Ровър 400 или 45, от тях може и подлакътник да отнесеш :cool:

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, точно това пишех и аз - намери салон от англичанка VTI ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако решиш да търсиш кожа от англичанка (цялостна) единствено моделите с 1.6 es го имат като екстра да го имаш в предвид. VTI фабрично са само с полу-кожен :)

Редактирано от EmZvr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запознат съм с предимствата и недостатъците с кожа или без кожа... пътувам доста извън страната и наемам коли Rent A Car и съм карал доста и съм си направил сметка и както казвате да неприятно е студа, но това мен не ме плаши. Все пак благодаря за проявеното внимание от ваша страна. Един колега дори писа ЛС и ще се уговарям с него да ги видя ... сега проблема ми става монтажа и какво да правя със старите???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Монтажа е bolt on, пасват си перфектно старите дупки на твоя салон и салона от ВТИ. Старите както ти казаха или ги продаваш или подаряваш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...