Jump to content
AeronTM

Поставяне на централно заключване

Recommended Posts

Здравейте. Тъй като си взех колата а тя нямаше централно заключване, реших да си купя едно от тези ,които са без дистанционно. Та въпроса ми е следният. Откъде де взема (+) и (-), че да се включи към тях, защото на другите неща открих много полезни снимки, кое къде се включва. Ако някой се е опитвал сам да си сложи централно заключване моля да сподели малко инфо. Та ето и снимките :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Примерно от тук http://imgwiz.com/ekU + червеният кабел с обувката и - черният на ухо под гайката.Всичко тава се намира под волана.Сигурен ли си че знаеш къде и какво да свържеш или прекъснеш? И аз мислех че всичко ми е ясно ,но не мина без консултация с алармаджия.

Редактирано от kvd74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Примерно от тук http://imgwiz.com/ekU + червеният кабел с обувката и - черният на ухо под гайката.Всичко тава се намира под волана.Сигурен ли си че знаеш къде и какво да свържеш или прекъснеш? И аз мислех че всичко ми е ясно ,но не мина без консултация с алармаджия.

Благодаря за инфото. Пък не мисля , че ще е толкова сложно :lol: ще гледам схемите и ще се мъча. Поне имам късмета, че колата е с 2 врати (по-малко кабели, по-малко разглабяне ) :D Утре ще видим какво ще стане. И отново благодаря "kvd74" за снимката и инфото. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти отново за инфото. Сутринта направих едната врата, а другата ще е по-късно вечерта, че е голяма жега :D Ще мина и без помоща на алармаджия .Иначе не е толкова трудно да се сложи, най-трудно е да се прекарат кабелите от таблото към вратата през маркучето. ;@

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При тебе е друго,имаш монтаж на машинки,но имаш да свържеш само +и-.При мен- имам машинки,но трябваше прекъсване и връзване на кабели,а цветовете нямат общо/оригиналните и илиенските/,та там се наложи да питам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха твойта работа като за Екстерти пък мойта като за Новаци със мн нерви. Иначе вече всичко е ок благодарение на твойта снимка. Имам да те черпя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега почти съм сигурен, че в пасажерската врата имаш машинка оригинално :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не нямаше оригинална машинка. Освен стъклото и ключалката др. нямаше. :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно оригиналната е закачена директно към автомата който задържа вратата затворена към купето с 2 кабела, все още не ми се вярва, но е възможно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тя колата е била блъскана и можеби при ремонта сигурно е сложена врата без тоя механизъм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странна работа, като си търсех машинка за моята (за лявата врата) никъде нямаше, а за дясната да те целят :)Що не си сложиш оригинални машинки? Като цяло схемата на свързване ще е същата т.е. ще използваш модула от китайските :)До къде докара монтажа иначе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странна работа, като си търсех машинка за моята (за лявата врата) никъде нямаше, а за дясната да те целят :)Що не си сложиш оригинални машинки? Като цяло схемата на свързване ще е същата т.е. ще използваш модула от китайските :)До къде докара монтажа иначе?

Ами то всичко вече е ОК за един ден горе долу стана всичко. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...