AeronTM 308 #1 Публикувано 22 Август, 2012 Здравейте. Тъй като си взех колата а тя нямаше централно заключване, реших да си купя едно от тези ,които са без дистанционно. Та въпроса ми е следният. Откъде де взема (+) и (-), че да се включи към тях, защото на другите неща открих много полезни снимки, кое къде се включва. Ако някой се е опитвал сам да си сложи централно заключване моля да сподели малко инфо. Та ето и снимките : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 23 Август, 2012 (Редактирано) Примерно от тук http://imgwiz.com/ekU + червеният кабел с обувката и - черният на ухо под гайката.Всичко тава се намира под волана.Сигурен ли си че знаеш къде и какво да свържеш или прекъснеш? И аз мислех че всичко ми е ясно ,но не мина без консултация с алармаджия. Редактирано 23 Август, 2012 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 23 Август, 2012 Примерно от тук http://imgwiz.com/ekU + червеният кабел с обувката и - черният на ухо под гайката.Всичко тава се намира под волана.Сигурен ли си че знаеш къде и какво да свържеш или прекъснеш? И аз мислех че всичко ми е ясно ,но не мина без консултация с алармаджия.Благодаря за инфото. Пък не мисля , че ще е толкова сложно ще гледам схемите и ще се мъча. Поне имам късмета, че колата е с 2 врати (по-малко кабели, по-малко разглабяне ) Утре ще видим какво ще стане. И отново благодаря "kvd74" за снимката и инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 24 Август, 2012 Благодаря ти отново за инфото. Сутринта направих едната врата, а другата ще е по-късно вечерта, че е голяма жега Ще мина и без помоща на алармаджия .Иначе не е толкова трудно да се сложи, най-трудно е да се прекарат кабелите от таблото към вратата през маркучето. ;@ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 24 Август, 2012 При тебе е друго,имаш монтаж на машинки,но имаш да свържеш само +и-.При мен- имам машинки,но трябваше прекъсване и връзване на кабели,а цветовете нямат общо/оригиналните и илиенските/,та там се наложи да питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 24 Август, 2012 Аха твойта работа като за Екстерти пък мойта като за Новаци със мн нерви. Иначе вече всичко е ок благодарение на твойта снимка. Имам да те черпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #7 Отговорено 28 Август, 2012 Колега почти съм сигурен, че в пасажерската врата имаш машинка оригинално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #8 Отговорено 29 Август, 2012 Не нямаше оригинална машинка. Освен стъклото и ключалката др. нямаше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #9 Отговорено 29 Август, 2012 Странно оригиналната е закачена директно към автомата който задържа вратата затворена към купето с 2 кабела, все още не ми се вярва, но е възможно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #10 Отговорено 30 Август, 2012 Ами тя колата е била блъскана и можеби при ремонта сигурно е сложена врата без тоя механизъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #11 Отговорено 30 Август, 2012 Странна работа, като си търсех машинка за моята (за лявата врата) никъде нямаше, а за дясната да те целят Що не си сложиш оригинални машинки? Като цяло схемата на свързване ще е същата т.е. ще използваш модула от китайските До къде докара монтажа иначе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #12 Отговорено 2 Септември, 2012 Странна работа, като си търсех машинка за моята (за лявата врата) никъде нямаше, а за дясната да те целят Що не си сложиш оригинални машинки? Като цяло схемата на свързване ще е същата т.е. ще използваш модула от китайските До къде докара монтажа иначе? Ами то всичко вече е ОК за един ден горе долу стана всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #13 Отговорено 2 Септември, 2012 Супер значи мисията изпълнена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове