Jump to content
ivo_shogun

проблем с километража на англичанка

Recommended Posts

Здравейте колеги! Преди ден ми се наложи да запаля на скорост поради отиващия си акумулатор и от тогава спря да отчита скорост и километри! Всичко друго си работи! Проверих бушоните, изкарах таблото, за да изключа и включа буксата на скоростомера, изключих и акумулатора да поседи малко без него, но ефект нямаше! Колата е сивик англичанка 96г. Ако някой има идея къде да се насоча ще съм му благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така да повдигна малко темата! Чека показва според мен грешка 17-спийд сензора, на който почистих датчика, но ефект нямаше.Взех друг втора употреба заедно с частта която влиза в скоростната кутия, но уви същата работа, километража и скоростомера не очитат нищо! Навеждам се над мисълта може ли да са прекъснати кабелите от тоя датчик към таблото! Някакви предположения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо непробваш с друго табло да видиш дали ще мери,поне да отметнеш този проблем?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си друго табло за проба, на мен неми показваше нивото на бензина, но си взех ново табло и всичко се оправи, според мен първо от там трябва да тръгнеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попитам по темата.Има ли светлини под копчетата за вентилаторите,климат и топло-студено,понеже при мене установих че само самите копчета светят но не и самата конзола??!! Става дума за 5-та генерация.Както и копчетата на вратите за ел стъклата не светят-така ли е или има крушки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес на обяд ще сменя таблото с друго и ще разберем дали е от него;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оказа се че третия датчик който пробвах работи и всичко заспа. Само че той е от д14ка ама става и на 16ка:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...