ivo_shogun 4 #1 Публикувано 17 Август, 2012 Здравейте колеги! Преди ден ми се наложи да запаля на скорост поради отиващия си акумулатор и от тогава спря да отчита скорост и километри! Всичко друго си работи! Проверих бушоните, изкарах таблото, за да изключа и включа буксата на скоростомера, изключих и акумулатора да поседи малко без него, но ефект нямаше! Колата е сивик англичанка 96г. Ако някой има идея къде да се насоча ще съм му благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #2 Отговорено 20 Август, 2012 някакви предположения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #3 Отговорено 28 Септември, 2012 И така да повдигна малко темата! Чека показва според мен грешка 17-спийд сензора, на който почистих датчика, но ефект нямаше.Взех друг втора употреба заедно с частта която влиза в скоростната кутия, но уви същата работа, километража и скоростомера не очитат нищо! Навеждам се над мисълта може ли да са прекъснати кабелите от тоя датчик към таблото! Някакви предположения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #4 Отговорено 29 Септември, 2012 Защо непробваш с друго табло да видиш дали ще мери,поне да отметнеш този проблем?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #5 Отговорено 29 Септември, 2012 и аз това мисля да направя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #6 Отговорено 30 Септември, 2012 Вземи си друго табло за проба, на мен неми показваше нивото на бензина, но си взех ново табло и всичко се оправи, според мен първо от там трябва да тръгнеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #7 Отговорено 1 Октомври, 2012 Да попитам по темата.Има ли светлини под копчетата за вентилаторите,климат и топло-студено,понеже при мене установих че само самите копчета светят но не и самата конзола??!! Става дума за 5-та генерация.Както и копчетата на вратите за ел стъклата не светят-така ли е или има крушки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #8 Отговорено 2 Октомври, 2012 днес на обяд ще сменя таблото с друго и ще разберем дали е от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #9 Отговорено 3 Октомври, 2012 оказа се че третия датчик който пробвах работи и всичко заспа. Само че той е от д14ка ама става и на 16ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове