Emicha 1846 #1 Публикувано 15 Август, 2012 Колеги ,по време на движение ми светна чека!Няма никаква промяна във вървежа и поведението на автомобила ,обаче ми предстои прибиране от почивка след 3 дни, от Албена до София и не знам дали няма да се получи някой по-голям проблем, ако карам така!?Във Варна ,би трябвало да има сервизи на Хонда, където да направят диагностика на компютъра, обаче нямам никакви тяхни кординати или телефони!Моля колегите от Варна, да дадът едно рамо с някаква информация за сервизите,по възможност още днес 16.08.2012г.Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #2 Отговорено 16 Август, 2012 Работно време на сервиза: понеделник - петък: 09.00 - 17.00 ч. събота: 10.00 - 13.00 ч. неделя: почивен ден. Сервизът работи с предварително записване, което може да стане на телефон 052/320355. За допълнителна информация, моля свържете се с нас. Карада ООД Варна, ул. Дружба 24, тел.: (+359 52) 320 355, факс: (+359 52) 320 155, e-mail: service@honda-varna.com 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 16 Август, 2012 0878977123-колега от форума Дидо 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #4 Отговорено 16 Август, 2012 (Редактирано) Е такава бърза реакция на зов за помощ заслужава едно голямо БЛАГОДАРЯ п.п. Емич, да не е нещо свързано с "тежкия" офроуд до вилата Редактирано 16 Август, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #5 Отговорено 16 Август, 2012 Е такава бърза реакция на зов за помощ заслужава едно голямо БЛАГОДАРЯ п.п. Емич, да не е нещо свързано с "тежкия" офроуд до вилата Краси ,едва ли е от това, имам съмнения за акумолатора!Момчета БЛАГОДАРЯ за бързата реакция и ще пиша какво е станало! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #6 Отговорено 16 Август, 2012 Наред ли е всичко с VSA/TCS, ABS?!Да не си налепкал кал по сензорите, или при миенето да сте ги наводнили?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #7 Отговорено 17 Август, 2012 Наред ли е всичко с VSA/TCS, ABS?!Да не си налепкал кал по сензорите, или при миенето да сте ги наводнили?!Краси ,освен за акумолатора, ми мина и тази мисъл ,че то не бе кал ,не бе глина, не бе миене /близо 45мин. пароструйка/ -ама не е това!Ето и развръзката:- отидох до Варна и имах голямо желание да се обадя и запозная с Дидо от форума ,но по пътя за неговия сервиз /местоположението което открих от писано тук във форума/ ,видях магазина на Хонда и спрях да ги питам за евентуален друг сервиз ,ако нещо не се получи при Дидо!Обясних на момчето какъв е проблема-че няма никакъв забележим проблем в състоянието на колата ,а само че е светнал чека, а той като видя че Хондата е с 2.2i-ctdi двигател, веднага изказа предположение за проблема, който в последствие се потвърди , след като закачи лаптопа и направи диагностика/ извади ми разпечатка на грешката и проблемния модул/!Оказа се, някакъв вакумен-електрически клапан който регулирал въздуха по някаъв начин! Разположен е над първи цилиндър ,зад егер клапана!Момчето каза, че проблема е обичаен за този двигател, но не е сериозен и може да се кара така / клапана го няма наличен и трябва да се поръчва , а понеже е скъпичък ,негови познати си карали така колите вече 2години /!Изчисти грешката , направи нов тест на който се видя ,че клапана не работи коректно и каза ,че чека може да светне пак ,ама това можело да стане при студен двигател!Питах го за части втора употреба, та ме насочи към една автоморга само за Хонда в кв. "Виница" /оказа се на колега от форума/, където намерих , купих и смених този клапан и за сега всичко е наред! Дано излезне читав,че не си падам много по части втора употреба, ама ситуацията е такава!Та това беше и още еди път Благодаря на колегите! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове