Jump to content
vvvelizar

Затруднено сменяне на предавките.

Recommended Posts

Здравейте колеги, появи ми се следния проблем: както карах се появи проблем с педала на съединителя, когато го отпусках сякаш залепваше и после изведнъж се връщаше, не даваше никакви други признаци на промяна и след няколко километра започнаха да се включват по трудно предавките. Не се чува стържене или нещо друго. Дали е възможно да е в следствие на претоварване от много настъпване или нещо подобно. Всяка информация ще ми е полезна, Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

. Всяка информация ще ми е полезна, Благодаря предварително!

Те тука най мноо си уцелил че всяка информаця е полезна .Москвич 412 караш нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само в GTA но може да си кажеш мнението :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,за начало може да си оправиш първо профила, от къде си, какво караш и т.н., после най малкото може да напишеш каква кола караш за да знаем за каква кола е проблема, Фена не случайно те е питал дали не караш Москве. Аз ся те питам да не би да иде реч за Лада 5-ца?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vvvelizar - колегите не напразно те питат каква кола караш. Ако е по-стара хонда, най-вероятно кутията е кабелна, а не с помпа. Моето кристално кълбо показва, че все пак караш малко по-нова хонда с хидравлична кутия, и си окотил някоя от помпите (горната примерно).Ако съм прав, че колата е с хидравлична кутия, виж дали има течност в казанчето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не те лъже кристалното кълбо CIVIC 6 пише под снимката. Познати симптоми.Значи първо можеш да се завреш под кормилото отдолу и да погледнеш под таблото при педала за съединителя в горната му част обикновенно има следи от масло.Ако има си за горна помпа.п.п. И не чакай да ти застържат предавките за да го отремонтираш :)

Редактирано от 4ushi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да се извиня че не споменах за каква кола става дума:). Колега проверих отдоло и наистина има теч на масло от педала и следователно горната ми помпа иска да се пенсионира. Благодаря за съвета и наистина кристалните ви кълбета работят без грешка :) :) :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...