elpich 0 #1 Публикувано 9 Август, 2012 Здравейте,карам хонда сивик 94 и днес както си карах,спрях на един светофар и се опитах да тръгна,но не можах да вкарам първа,чудих се от какво е и в крайна сметка видях,че педала на съединителя не се връща до горе,с крак го дигнах до горе и всичко беше ток и жица,включих си първа,втора и така,но когато превключвам пак си остава до половината,но пък си превключва и скоростите влизат " като У тях си ",но все пак седи на половината.Също така забелязах,че когато изключа от скорост държи оборотите на 1000-1500 като го дигна няма проблем,някой ще помогне ли от къде идва тоя проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 9 Август, 2012 Погледни за течове по горната или долната помпа на съединителя, аз залагам че една от двете помпи си е заминала, като според мен горната, тя се намира долу до педалите като се наведеш ще я видиш. Също виж дали ти е паднало нивото на течността в най-малкото казанче (то е за съединителя) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elpich 0 #3 Отговорено 9 Август, 2012 В случей,че е някоя от помпите,колко пари струва една помпа,нова или втора ръка? Благодаря за бързата помощ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 9 Август, 2012 (Редактирано) О/о 70 лв.горна,само бутало 27 лв.истинско,гумички 11 лв. Редактирано 9 Август, 2012 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 10 Август, 2012 помпа на педала 2ра ръка 40, огледай да не ти сълзи някое гумено съединение, при мен проблема беше от там и не се виждаше дори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове