memfis 6 #1 Публикувано 8 Август, 2012 Здравейте, спешно имам нужда от помощта ви. Днес ми изчезнаха късите, останаха само габарити и дълги, като дългите само когато задържа лостчето, веднага щом го пусна се изключват - не иска да щракне и да задържи на дълги. Проблема не е в крушки и бушони, защото успях да разкача буксата зад лостчето на фаровете и като дам на късо кабелите два по два светят всички видове светлини. Налага се да пътувам утре вечер, а няма как преди това да се занимавам повече да разглобявам и въпроса ми е има ли проблем да дам на късо буксата да ми светнат само късите, колкото да се придвижа и ако не има ли значение точно кой кабели, защото поне на две комбинации пинове ми светват късите.Благодаря много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 8 Август, 2012 иди си купи лостче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
memfis 6 #3 Отговорено 9 Август, 2012 иди си купи лостчетова ясно, ама днес няма как, а ми трябват фарове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #4 Отговорено 9 Август, 2012 С това късо да не вземеш да прегрееш или да стопиш нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #5 Отговорено 9 Август, 2012 Слагаш мостчето и караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове