ceco_79 0 #1 Публикувано 8 Август, 2012 Здравейте колеги,предстои ми подновявяне на старата Хонда и моля за съвет относно дизеловите 2003-2004 година.Дайте мнение има ли нещо по-специфично при този мотор,понеже не съм фен на дизеловите коли,а Хондите се карат смело!Лично съм сменил 3 генерации Сивик.Благодаря предварително..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 8 Август, 2012 "Не ти трябва дизел",каза един мой познат със Сивик и се оказа прав.Сивика си гори като дизел без да имаш скъпи агрегати като турбо и ГНП,бензиновия съединител също е 3 пъти по-евтин от дизеловия.А и фалшивия бензин по-лесно го прокарва от такавата нафта.Имаш и опция за ГИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_79 0 #3 Отговорено 8 Август, 2012 "Не ти трябва дизел",каза един мой познат със Сивик и се оказа прав.Сивика си гори като дизел без да имаш скъпи агрегати като турбо и ГНП,бензиновия съединител също е 3 пъти по-евтин от дизеловия.А и фалшивия бензин по-лесно го прокарва от такавата нафта.Имаш и опция за ГИ. Знам колега,но бензина държи и цена,и аз споделям мнението за дизелите,грабна ме една,но единствено външния вид-http://www.cars.bg/u734491,и годината....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 8 Август, 2012 Да добре изглежда,на тази борса съм ходил да зяпам едно Пежо и не съм с добро мнение за хората и колите там,всички си в ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ .. и. //50 000км. ГАРАНЦИЯ-на двигателя//.Но това е Хонда,може и да е удържала на карането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #5 Отговорено 10 Август, 2012 Аз пък от 6 месеца карам абсолютно безпроблемно 1.7ctdi и съм много доволен.Относно смелото каране - това все пак е дизел, не вярвам да удържи на каране като бензинова Хонда дълго време.Преди покупката съм си дал сметка, относно стила на каране и си карам дизелчето спокойно.Ако мислиш да настъпваш и колата да е все в обороти то колега по-добре ще е бензинов мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_79 0 #6 Отговорено 14 Август, 2012 Не мисля да карам с настъпване постоянно,но колегата е прав,че агрегатите са повече за поддръжка,а не предлага кой-знае какво,като вървене!Зимата свещи,як акумулатор и т.н.Не си противореча,но единственото,което ме грабва е по-ниската цена..... Аз пък от 6 месеца карам абсолютно безпроблемно 1.7ctdi и съм много доволен.Относно смелото каране - това все пак е дизел, не вярвам да удържи на каране като бензинова Хонда дълго време.Преди покупката съм си дал сметка, относно стила на каране и си карам дизелчето спокойно.Ако мислиш да настъпваш и колата да е все в обороти то колега по-добре ще е бензинов мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #7 Отговорено 14 Август, 2012 (Редактирано) Колата не е лоша даже на 90% от хората би им харесала(а за разхода няма да говоря има предостатъчно сайтове).Но, ако трябваше да избирам сега бих взел една корола, но това съм аз :)7-ма генерация си има слаби места в темата е писано по-въпроса далеч не е като Хондите от преди 2000 за жалост Редактирано 14 Август, 2012 от Code7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_79 0 #8 Отговорено 15 Август, 2012 Колата не е лоша даже на 90% от хората би им харесала(а за разхода няма да говоря има предостатъчно сайтове). Но, ако трябваше да избирам сега бих взел една корола, но това съм аз 7-ма генерация си има слаби места в темата е писано по-въпроса далеч не е като Хондите от преди 2000 за жалост Така е,прав си колега,а относно Королата аз съм се замислил и за Авенсис 2000-2002!!!Мога само да споделя,че няма да е друго-освен Японско-Forever Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове