Funkmaster 0 #1 Публикувано 6 Август, 2012 Привет колеги.Не съм сигурен дали темата ми е за тук,но аз да питам.Някои има ли аутокад фаил на фланеца на всмукателния колектор към главата .Става въпрос за Д серия.Благодаря ви предварително!Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #2 Отговорено 14 Август, 2012 Много преглеждания никаква информация. Все пак ви благодаря чертежа го имам,ако някой може да му помогне да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 15 Август, 2012 Е като го имаш го пусни де. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 23 Август, 2012 Много преглеждания никаква информация. Все пак ви благодаря чертежа го имам,ако някой може да му помогне да пише.WTF?Нищо не се разбира "...Все пак ви благодаря чертежа го имам,ако някой може да му помогне да пише." Искаш да помогнеш на чертежа ти да почне да пише? :blink: Изрази се по-точно - намерил ли си чертеж или не си?Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avenger 1 #5 Отговорено 23 Август, 2012 (Редактирано) Има предвид, че е намерил чертеж и ако някой друг се нуждае от въпросния чертеж да каже. Редактирано 23 Август, 2012 от Avenger Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове