nanizealot 39 #1 Публикувано 5 Август, 2012 (Редактирано) към организаторите : има ли фланелки че забравих да си купя трябва ми една М-ка ???? Редактирано 5 Август, 2012 от nanizealot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 5 Август, 2012 За съжаление не останаха фланелки, никакви размери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 5 Август, 2012 В тоя ред на мисли , бях заявил 3 фанелки.В падащото меню L, и в коментара М и XL.Когато ги вземах от Тино пред хотела до камиона в неговия списък бяха само тези от коментара.Както разбирам от горния пост на Краси май съм назад с едната фанелка Поздрави на всички колеги дето успяхме да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #4 Отговорено 7 Август, 2012 За да съм коректен дължа уточнение.Хората от екипа ми звъннаха вчера и се оказа че при записването , те са пропуснали 1 бр- фанелка и не са ми я включилив сумата за превод . Аз от своя страна не съм погледнал и колкото е пишело в мейла толкова съм превел . Т.е. за каквото съм платил съм го получил.Извинявам се на лично на Тино ако съм го засегнал с предния пост.Още веднъж евала на всички организатори за усилията , тази среща все пак да сеслучи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове