Dimiter 106 #1 Публикувано 30 Юли, 2012 Здравейте, предстоят ми няколко ремонта и искам да съм подготвен предварително.Та... ще се сменят:-задни барабани на спирачките + накладки-външно кареИнтересуват ме приблизителни цени на части и цена за труд при майстор. Знам, че цената за труд е доста относителна, но все пак не искам да ме одерат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #2 Отговорено 1 Август, 2012 Наскоро сменях каре+труд =130лв. Ама това в Сф. Иначе в плд за 100 може и да се уредиш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 2 Август, 2012 Барабани трудно ще намериш , или иначе накладките ти са 50 лв , а карето към 85 лв 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 2 Август, 2012 Интересуват ме приблизителни цени на части и цена за труд при майстор. 70 лв. ти е карето на GLO, 60 лв. Опън Партс, задните накладки 40-45 лв. Делфи, за барабаните Тино е дал верен отговор .. Трудът в условия на пазарна икономика и неотминаваща криза е въпрос на пазарлък .. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове