ACID BURN 235 #1 Публикувано 28 Юли, 2012 Здравейте!Предстои ми смяна на масло, филтри, накладки. Маслото ми е ясно, филтрите горивен, маслен - ОК. Въпроса ми е: Какви накладки използвате? Място, което е проверено от където мога да купя такива и цената им разбира се.Моят въздушен филтър е конусовиден на K&N, изглежда ми тъмничък. Бих искал да го изпера. Какво е нужно, за да го направя?Колата ми е Сивик EJ9 Д14А4.Моят филтър в момента не е изолиран. Според мен така той не е ефективен, всъщност би трябвало да вреди на двигателя.Искам да си направя топлинен щит да изолирам филтъра от топлия кош. Обаче как да стане това? Мислех да сложа алуминиева преграда или направо кутия , която да изолирам със стереопор с алуминиево фолио (ползват този материал зад радиаторите в къщи, за да може радиатора да излъчва повече топлина, а стената да не поглъща топлината му). Какъв материал бихте използвали за направата на този термо щит?Благодаря много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 28 Юли, 2012 В някоя тема бях видял колега си беше изрязал и сглобил такъв щит от поликарбонатна плоскост.Едва ли изолира много при тази жега в коша,но все пак помага. С повече въображение може да се измисли и още нещо,нека да кажат и другите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #3 Отговорено 30 Юли, 2012 Няма ли някой да помогне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове