tro6evo 1 #1 Публикувано 26 Юли, 2012 Така става въпрос за един приятел който са го снимали в града с превишена .. от патрулката е сниман докато полицаите са били вътре.На скоро бях чел ,че е незаконно и нямат право да снимат от колата докато са в нея или около нея .. нещо такова ми се върти..Ще се радвам някои с информация по случея да помогне да каже как стоят нещата .. защото моя човек е личен шофьор и не може да се раздели току така с книжката си за 3 месеца ! Най вероятно всички ще го нападнете ( защо кара така , дава ли си сметка , той си е виновен и т.н.) Моля ви спестете си коментарите от този род ! Всеки е давал яко газ навсякъде ! На всеки може да се случи .. Искам да му помогна и се надявам ако можете и вие да ми помогнете ! Благодаря !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #2 Отговорено 26 Юли, 2012 Нищо няма да ти направим ако кажеш че това си ти. Та по темата до колкото знам самите полицаи снимат със камерата така че ако това е вярно няма как да не са в колата и да снимат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #3 Отговорено 26 Юли, 2012 не съм аз .. няма смисъл да лъжа и точно по тази причина питам защото четох някъде че полицая няма право да снима докато е в колата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #4 Отговорено 26 Юли, 2012 Ще се размине само с парична глоба! Това което си го чел не е вярно, даже и четирима да са били в патрулката и да са играли карти, снимката е доказателство и не можеш да я обориш дори и в съда. Имаше шанс за оспорване при старите радари но при наличие на снимка си в кюпа и плащаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #5 Отговорено 26 Юли, 2012 Няма такова нещо,може оператора да те снима докато е в автомобила,а може и да настрои камерата да снима без той да е в колата.Лишаването за скорост отпадна и подлежи само на финансова санкция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #6 Отговорено 26 Юли, 2012 И на мен ми пратиха такава снимка Ама се си мисля че за 150лв трябваше да е цветна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 26 Юли, 2012 това е нещо ново плащаш си глобата и всичко ток отзависи превишението колко може да кажеш чао на книжката малко оФФ - има обява в джобс за варна личен шофьор хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #8 Отговорено 26 Юли, 2012 не е от джобса работата благодаря за сега ... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #9 Отговорено 26 Юли, 2012 Май търсиш под вола теле?Взимат книжката за превишение над 50км/ч в населено място.Вече е гадно като не те спират,нали?Ако са го засекли твоят "приятел" с по-голяма от 50км/ч ще го призоват в съответното поделение на МВР,за да му бъде съставен АУАН за извършеното нарушение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #10 Отговорено 27 Юли, 2012 "приятел" аз не мога да разбера защо все още си мислите че аз съм този който е нарушил закона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 27 Юли, 2012 Честно да ти кажа,въобще не ме интересува.Инфо иска и го получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #12 Отговорено 27 Юли, 2012 Колега, днес и аз получих една такава честитка За 28 км/ч превишена скорост в населено място глобата е 100 лв. Ако я платиш в 14 дневен скоро получаваш отстъпка от 30%. Та аз я платих веднага щом я получих и сумата, с която се разделих е само 70 лв. Ако превишената скорост е 50 км и над, тогава може да се раздели с книжката за 3 месеца. Тук ако има стабилен гръб, може и да се уреди нещо и да се размине само с парична глоба Хайде със здраве и карайте внимателно П.П. по-добре тия пари да ги сипваме в резервоара от колкото да ти даваме на така или иначе тъпата държава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове