logoH 12 #1 Публикувано 25 Юли, 2012 Здравейте, Имам проблем с първата ламбда сонда , подгрева не и работи.Замерих съпротивлението , няма никакво.Та въпроса е ако поръчам от US сонда, която се вгражда в купе версията дали ще пасне на моята. Има леко разминаване в парт номерата :36531-PAA-305 US , Europe 36531-PAA-L22 . Чувал съм ,че двигателите са почти еднакви.Ще съм много благодарен ако има някой в София с американско купе от 99 година и има желание да се срещнем и да разменим сондите за да пробваме какъв ще е ефекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NPN 11 #2 Отговорено 27 Юли, 2012 Здравейте, Имам проблем с първата ламбда сонда , подгрева не и работи.Замерих съпротивлението , няма никакво.Та въпроса е ако поръчам от US сонда, която се вгражда в купе версията дали ще пасне на моята. Има леко разминаване в парт номерата :36531-PAA-305 US , Europe 36531-PAA-L22 . Чувал съм ,че двигателите са почти еднакви.Ще съм много благодарен ако има някой в София с американско купе от 99 година и има желание да се срещнем и да разменим сондите за да пробваме какъв ще е ефекта.Колега,Ето ти линк към сайт, от който аз купувам ламбда сензори. Коректни са хората и за около 5-6 дни пратката пристига.http://www.lambdasensor.co.uk/main/hondantk.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #3 Отговорено 28 Юли, 2012 От UK цената е много дебела - около 170 паунда , което е над 400 лв. В US цената е 140 $ .Ако си поръчвал за Ф20Б6 сподели колко струваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #4 Отговорено 29 Юли, 2012 (Редактирано) Не взимай никаква друга,освен оригинална,че ще береш ядовеЕто Тук съм поръчвал такава за мой приятел чрез Иво и Елена Редактирано 29 Юли, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #5 Отговорено 29 Юли, 2012 Да точно това е модела , който е за мойта кола.Пише ,че е Replaced by: 36531-PAA-307 .Благодаря за линка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове