GS= 84 #1 Публикувано 23 Юли, 2012 Здравейте, слушал съм за полиуретановите липове че са гъвкави.. имам мерак да закупя такива липове и ме интересува това колко са гъвкави? Става въпрос за по лесен транспорт/доставка. Може ли да се прегъне на 2 през средата? Може ли да се увие на радиус? Въобще възможно ли е да се прегъне някак си без да се повреди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 23 Юли, 2012 Че са гъвкави, наистина са много гъвкави - може и на панделка да ги вържеш, НО не съм убеден, че ако поседи така няма да се деформира трайно. С оглед на това , че не са никак евтини те съветвам да не рискуваш. (Ако в главата ти се въртят някакви брутални огъвания. Малки такива ще ги понесе без проблем.) През средата съм убеден, че няма да има явове, стига да не се натиска прегъвката допълнително за да стане още по-компактно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 23 Юли, 2012 Ами на ZERO липа дойде увит на ролка ... Моите дойдоха сгънати на 2. Минах през една огромна неравност и липа си опря ... направо цялата кола подскочи ... липа просто е беше огънал и върнал в нормално положение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #4 Отговорено 23 Юли, 2012 Става дума да ги превозя в багажа си със самолета и си мислих ако се съберат прегънати в куфара. От отговорите ви мисля, че няма да има проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #5 Отговорено 23 Юли, 2012 Става дума да ги превозя в багажа си със самолета и си мислих ако се съберат прегънати в куфара. От отговорите ви мисля, че няма да има проблеми Можеш да ги пакетираш и да ги пуснеш като нестандартен багаж.По-голямо внимание има тогава от общаците на летището,които товарят багажа.Нищо не се заплаща допълнително.Все пак зависи от летището Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #6 Отговорено 23 Юли, 2012 Много си зависи от модела на липа и изпълнението.Някои са много меки и почти прави и можеш всякак да ги сгънеш, но някои са по-твърди и имат твърд ръб, който няма да се сгъне без да се спука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #7 Отговорено 24 Юли, 2012 Лошо, че по снимка в интернет няма как да разбера какви са.. а всичките се водят полиуретанови.. Ще се пробва пък ако не стане ще се превине към варианта "нестандартен багаж" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 24 Юли, 2012 Моите бяха сгънати на кръгчеата, колкото да се съберат на дъното на раницата. След това на слънце един ден и се изправиха сами. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове