Jump to content
GS=

Полиуретанови липове

Recommended Posts

Здравейте, слушал съм за полиуретановите липове че са гъвкави.. имам мерак да закупя такива липове и ме интересува това колко са гъвкави? Става въпрос за по лесен транспорт/доставка. Може ли да се прегъне на 2 през средата? Може ли да се увие на радиус? Въобще възможно ли е да се прегъне някак си без да се повреди? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че са гъвкави, наистина са много гъвкави - може и на панделка да ги вържеш, НО не съм убеден, че ако поседи така няма да се деформира трайно. С оглед на това , че не са никак евтини те съветвам да не рискуваш. (Ако в главата ти се въртят някакви брутални огъвания. Малки такива ще ги понесе без проблем.) През средата съм убеден, че няма да има явове, стига да не се натиска прегъвката допълнително за да стане още по-компактно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на ZERO липа дойде увит на ролка ... Моите дойдоха сгънати на 2. Минах през една огромна неравност и липа си опря ... направо цялата кола подскочи ... липа просто е беше огънал и върнал в нормално положение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става дума да ги превозя в багажа си със самолета и си мислих ако се съберат прегънати в куфара. От отговорите ви мисля, че няма да има проблеми :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става дума да ги превозя в багажа си със самолета и си мислих ако се съберат прегънати в куфара. От отговорите ви мисля, че няма да има проблеми :rolleyes:

Можеш да ги пакетираш и да ги пуснеш като нестандартен багаж.По-голямо внимание има тогава от общаците на летището,които товарят багажа.Нищо не се заплаща допълнително.Все пак зависи от летищетоПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си зависи от модела на липа и изпълнението.Някои са много меки и почти прави и можеш всякак да ги сгънеш, но някои са по-твърди и имат твърд ръб, който няма да се сгъне без да се спука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо, че по снимка в интернет няма как да разбера какви са.. а всичките се водят полиуретанови.. Ще се пробва пък ако не стане ще се превине към варианта "нестандартен багаж"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите бяха сгънати на кръгчеата, колкото да се съберат на дъното на раницата. След това на слънце един ден и се изправиха сами.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...