ivelin85 116 #1 Публикувано 22 Юли, 2012 Здравейте както си карах ми светна лампата за въздушните възглавници.окъсих жълтата букса лампичката изгасва за около 5 секунди и пак светва за постоянно,проверих лентовият кабел не е прекъснат.четох някоя друга тема,но не открих сходен случай ако някой има идея от какво може да е да пише 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petjo 0 #2 Отговорено 22 Юли, 2012 Здравейте както си карах ми светна лампата за въздушните възглавници.окъсих жълтата букса лампичката изгасва за около 5 секунди и пак светва за постоянно,проверих лентовият кабел не е прекъснат.четох някоя друга тема,но не открих сходен случай ако някой има идея от какво може да е да пише http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7306 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #3 Отговорено 22 Юли, 2012 да колега първо от това започнах, но не се получи други мнения 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 22 Юли, 2012 Ами моя си светваше след 20-30 километра каране, нямаше запаметени грешки и си взех от колега тук във форума втора ръка модул и го смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 22 Юли, 2012 а дали е от този модул как да съм сигурен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #6 Отговорено 23 Юли, 2012 100% сигурен че е от него няма как да бъдеш. Но щом се държи неадекватно при селф теста, пали лампата без да има записани грешки явно е пътник. Не е като да са най-здравото нещо в тази кола тия SRS модули. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове