Jump to content
honda23

Honda Civic cdti- 7-ма ген.

Recommended Posts

Колеги губи ми се антифриз,за 1 000 км. около 1 литър.Автомобила беше в сервиз ,прегледан обстойно и всичко е ОК.Предложиха да отварят двигателя но аз не се съгласих.Някой имал ли е подобни проблеми .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега благодаря ти за предоставената информация,този случай обаче е още по-сериозен.При мен проблема почна още зимата, и количеството което се губи се увеличава с времето.До сега близо 4 години от както я карам всичко беше ОК . Явно и отварянето на двигателя не е довел до желан резултат, това ми предложиха и на мен като последен вариант в сервиза,но добре че не съм се съгласил.

http://forums.hondab...ic=44905&st=480Чети от линка до края на темата!

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също имам проблем с губене на антифриза, атомобила е същия, 7-ца с двигател исузу CTDI 1.7.Ако някой е окрил решение на проблема , моля нека да пише.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен също се губеше антифриза.Смених радиатора на парното ,казанчето и куп други неща.Обае накрая започна да дими отзад като ГАЗ.И се наложи отваряне на двигателя.Резултата беше изгоряло едно бутало и съответно главата.Най-вероятно причината за това пък беше дюза.И се почна - дюзите на ремонт,смяна на глава ,гарнитури ,бутало и т.н. и т.н.Сега все едно си имам нова кола .Ремонта общо ми излезе някъде към 1400 лв

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах този проблем. Само че аз почнах отзад-напред. Водната помпа ми беше нова, термостата беше тестван и беше ок, надухме радиатора за тест, но и той беше ок. Накрая се отвори главата - 4-ти цилиндър беше взел-дал, гарнитурата беше сменяна с някаква изобщо не за този модел. Смених гарнитурите, шлайф на главата, но после пак имаше загуба на вода, която НЕ беше в маслото /нещо, което не е споменато дали е проверено/. Накрая проблема се реши с добавка от Тех-ко за 14 лв., която запушва шупли /предполагаема такава на блока/. Сега си я карам и нямам загуби на течност.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...