Jump to content
ogo

Предни дискове Прелюд

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Някой купувал ли е читави предни дискове и накладки 260мм за Прелюда и откъде? Тресящи дискове и сега си имам...

Редактирано от ogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вземи си Brembo Max. Вдигат малко повече шум при спиране, но няма да имаш други проблеми. Цената им е приемлива!Накладки: Akebono!

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

+1 за дисковете Брембо :) Ако имаш повече пари си вземи дупчени и нарезни.Ядат повечко накладките но спират бая добре.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си Brembo Max. Вдигат малко повече шум при спиране, но няма да имаш други проблеми. Цената им е приемлива!Накладки: Akebono!

Откъде да ги напазарувам, за да не са ментаци?Имам прилична оферта за дискове Текстар, но пък ще е с доста чакане, а ми се иска да си разходя новите спирачки до морето...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега на много много места в София има а виждам , че си от тук :) Толкова ли са зле твоите ? Ако имат малък ръб защо не ги престържеш ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зле не са - от години си карам с тях, но ме дразнят. Ръб нямат изобщо, при нормално спиране съвсем леко бият - не е проблем, но при по-натоварен трафик и по-динамично каране извънградско/магистрално, след второто/трето поредно натискане почват много да тресат. Явно от загряването се измятат, като поизстинат отново са ок. Просто е дразнещо. Когато кара Шуши изобщо не се усеща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако искаш добри дискове и имаш възможност скочи на Тарокс само , че са си скъпички :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам с Цимерман на две от колите си и съм адски доволен. Това с тресенето може да е от много неща, не е задължително да са дисковете проблема.Виж си апаратите,виж си водачите им,виж си съпортите да не са ръждясали и накладката да влиза прекалено стегнато.Виж си главините под дисковете за ръжди преди монтаж......На новата пистова кола която правя слагам обикновени Брембо-та,като я подкарам ще споделя но няма как да съм разочарован защото колата е лека,а спирачките й са доволно големи.Цимерманите си ги взимам от А+, ако имаш нужда от съдействие за цена и наличност при тях-пусни ми ЛС.С ежедневния Акорд , който тежи 1600кг поне редовно взимам отсечката Асеновград-Смолян за час, които знаят пътя сами могат да преценят дали спирачките ми се товарят,а колата е автоматик:)Цимерманите дето си взимам са обикновени, не тия с дупките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...