misho crv 3 #1 Публикувано 11 Юли, 2012 Здравейте колеги,Може ли някой,който е сменял или знае да каже колко струват предни дискове на спирачките за Црв 2001г.Понеже сам в чужбина и се чудя дали си заслужава да ги макна от тук.Тук сам намерил Brembo за 110 лв.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 11 Юли, 2012 Ако си сигурен, че е читаво ги мъкни по-добре. Не знам на какъв размер са ти, но тук в България нормалното Брембо/само вентилирано, не макс-а / на 262мм ти е около 140 кинта комплекта. Купи си и читави накладки. Направо се запаси с 2-3 чифта предни и едни задни, че ако знаеш колко ментета има. п.п. Старите ми накладки ми износиха диска. Беше все едно си ги минавал с оксижена... Преди това едни свирещи и едни грам не спиращи. Сега съм с Кашияма и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 11 Юли, 2012 Понеже сам в чужбина и се чудя дали си заслужава да ги макна от тук.Тук сам намерил Brembo за 110 лв.Поздрави!Ако цената е за 2-та диска определено си струва ..Тук Брембо (282 мм.) се намира за 80 лв. бройката .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho crv 3 #4 Отговорено 12 Юли, 2012 Благодаря за бързите отговори!Да цената е за 2 на 282мм.- 63$.Има и други марки по-евтини,но тях не ги познавам.Ще ги взема,мерси за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове