Nile 171 #1 Публикувано 4 Юли, 2012 (Редактирано) Не му знам ника на човека във форума,а може и да не е регистриран.От град Пловдив е с телефон 0988867хххОбадиха ми се и 4 дена ме размотаваха за едно CD и сенник,най-накрая се договорихме за една наистина добра цена.Дойде деня да си получи пратката и се оказа,че човека искал и кабелите към CD-то.Става дума за оригиналното CD на 7ма генерация сивик.Това ме наведе на мисълта,че трябва да си изрежа цялата инсталация,че да е доволен и това за 20 лв Пратката беше по еконт с възможност да се отвори преди да се види!От разговорите дето проведохме този човек е лъжец и лицемер !Аз съм продавач,той купувач... Редактирано 4 Юли, 2012 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #2 Отговорено 13 Юли, 2012 Оставам с впечатление, че опцията да отвориш преди да приемеш рядко се ползва(аз също не я ползвам ).Ако изрично се уговорите той да отвори пратката пред куриера, едва ли би се получила подобна ситуация.(хипотетично)Занапред, когато продаваш и си задал опцията за пратката, изрично кажи на купувача, че не приемаш рекламации, които не са заявени пред куриера при получаване и ще ти е една идея по-спокойно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #3 Отговорено 27 Юли, 2012 Само опцията "преглет и тест" !!! Ако се отнася нещо което може да се пробва бързо де ... колата е пред офиса и винаги може да помолите пича да излезне за секунда докато си пробвате новото СИДИ например Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове