Jump to content
Nile

Атанас Христакиев

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Не му знам ника на човека във форума,а може и да не е регистриран.От град Пловдив е с телефон 0988867хххОбадиха ми се и 4 дена ме размотаваха за едно CD и сенник,най-накрая се договорихме за една наистина добра цена.Дойде деня да си получи пратката и се оказа,че човека искал и кабелите към CD-то.Става дума за оригиналното CD на 7ма генерация сивик.Това ме наведе на мисълта,че трябва да си изрежа цялата инсталация,че да е доволен и това за 20 лв :DПратката беше по еконт с възможност да се отвори преди да се види!От разговорите дето проведохме този човек е лъжец и лицемер !Аз съм продавач,той купувач...

Редактирано от Nile

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставам с впечатление, че опцията да отвориш преди да приемеш рядко се ползва(аз също не я ползвам :D).Ако изрично се уговорите той да отвори пратката пред куриера, едва ли би се получила подобна ситуация.(хипотетично)Занапред, когато продаваш и си задал опцията за пратката, изрично кажи на купувача, че не приемаш рекламации, които не са заявени пред куриера при получаване и ще ти е една идея по-спокойно. :)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само опцията "преглет и тест" !!! Ако се отнася нещо което може да се пробва бързо де ... колата е пред офиса и винаги може да помолите пича да излезне за секунда докато си пробвате новото СИДИ например :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...