mаrto 42 #1 Публикувано 30 Юни, 2012 ЦЪКЕто и акцента :" "Когато се появи нов човек с въпрос по тема, по която вече е писано, никой не му казва "ползвай търсачката", а му обяснява още веднъж. И когато искаш да покажеш нещо, с което се гордееш - снимка например, няма автоматично да те критикуват колко е зле, както в други форуми, а ще ти кажат "браво".И още :" форумът е мястото, на което си почиват. И са създали строги правила, за да го опазят "чиста и спокойна" територия. Модераторите са около 100, доброволци са, но се отнасят сериозно към работата си. В OFFRoad-Bulgaria e забранено да се пише на "шльокавица" (тоест на български с латински букви и цифрички), трият се коментари с правописни грешки и такива, които са встрани от темата. Блокира се достъпът на участници, които обиждат други. Запалените форумджии наричат това "естествено филтриране на аудиторията"." 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #2 Отговорено 30 Юни, 2012 Ех, ако можеше и тук да се трият постовете с фрапантни правописни грешки. : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #3 Отговорено 30 Юни, 2012 (Редактирано) Аз съм участник в оффроуд форума , в моторджийската част . За първи път чувам да се трият мнения с правописни грешки . Няма такова нещо , там неуважението към Българския език и бисерите са ежедневие . Намекнах няколко пъти за по-строг контрол , даже и за тест входно ниво за новобранците или поне за период , през който да могат само да четат , но изобщо не бях чут . Редактирано 30 Юни, 2012 от pe6o74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 1 Юли, 2012 Ех, ако можеше и тук да се трият постовете с фрапантни правописни грешки. : )Май форума искаш да бъде затворен.Според мен е по-добре да няма толкова строги правила и форма на цензура.Нека всеки да си каже каквото има да казва. И нека стават по-обширни темите, отколкото да има 1000 такива с подобно съдържание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 1 Юли, 2012 Казвам фрапантни, но да прави сте. Не е като да няма вече теми за правописа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 2 Юли, 2012 Аз от 2 години давам Офроуд форума за пример , не че и там няма проблеми но всичко е подредено и тия мрънкачи който всеки ден тук им виждаме темите от рода , ( Защо не мога да пускам тема в продава , или къде ми изчезна темата , или кой тъпанар ми изтри темата) , еми там тия теми не съществуват , поради простата причина че новите потребители не могат да спамят , да пишат където си искат , и да правят каквото си искат както тук . Там има правила , които се спазват строго и който не ги спазва му стягат багажа и дим да го няма .Така трябва да е и тук , по строго държание и без много обяснения , тогава няма да ги има тези дразнещи теми , няма да има не разбираеми изречения , не че и така не ми харесва .Айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 2 Юли, 2012 Тук ако затегнем правилата, нали се сещаш какво ще стане ще настане олимпийско мрънкане, защо, ама как, ама какво, мръсни комунисти и т.н., не че и сега не сме виновни за всичко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове