Nevermore 0 #1 Публикувано 24 Юни, 2012 Колеги моля ви се обяснете ми къде се намира горивният филтър на Сивик 1.5 90кс 1993г. Търсих из форума, но не успях да открия отговор. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете и ако ми опишете подробно, че не съм от разбирачите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 24 Юни, 2012 Ами аз незнам точно къде е филтъра, ама знам че и д аго търсиш в форума го няма Виж от зад пред задната дясна гума, там дето уж би трябвало да е задната врата ако мернеш некви пласмасови капаци гледаи под тях, абе наи лесно да проследиш тръбите но обикновено е там, а сетих се може да е и вътре в коша при мотора, закачен на задната стена на коша. Тва са двете места лесно ще го познаеш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 24 Юни, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28961&hl=%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BDИ другия вариант ,ма не при теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове